ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ - ΟΛΓΑ ΦΙΛΗΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ

 
Όλα κακά, καλότατα στον Σύριζα. Καμιά ανησυχία για τις δημοκοπήσεις. Για το ότι το κόμμα συνεχίζει την τσουλήθρα. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ο ασπασμός των κορυφαίων. Του αρχηγού Στέφανου Κασσελάκη και της συντρόφισσας Όλγας Γεροβασίλη. Της κυρίας πρώην υπουργού, η οποία αμφισβήτησε τον αντικαταστάτη του τεράστιου Αλέξη Τσίπρα. 
Την φίλησε ο Κασσελάκης την Ολγα. Όχι, βέβαια, με αυθόρμητο και παθιασμένο φιλί, στόμα με στόμα, να βρει η γλώσσα του τη γλώσσα της Όλγας. Το φιλί ήταν συντροφικό, όχι ερωτικό και σεξουαλικό. Ένα φιλί για να δουν οι γύρω, και όλος ο περίγυρος, συριζαίος κι όχι, πως όλα μπήκαν στο δρόμο τους. Δεν υπάρχει κανένας διχασμός στο κόμμα, καμιά ανησυχία για τοι μέλλον. Ενωμένοι και  φιλημένοι άπαντες προχωρούν στα μοιραία και πεπρωμένα της κεντροαριστεράς. 
Στο φινάλε αν συνεχιστεί το ξεκατίνιασμα, αν δεν ανακοπεί η πτώση του κόμματος, κάτι τέτοιο αφορά τον Σύριζα, όχι και τον Κασσελάκη. Ο οποίος Κασσελάκης ξέρει καλύτερα από τον Τσίπρα να φιλάει κυρίες στο μάγουλο και χωρίς κανείς να τον παρεξηγήσει. Και στο φινάλε ο Στέφανος χάρη κάνει σ΄ ένα κόμμα που επιθυμεί ή όχι το ίδιο να επανέλθει στα ιστορικά του ποσοστά, να πάρει επάνω του τις... αρχηγικές ευθύνες. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΠΗΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ