ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ...

 
Αλέξης Τσίπτας, ο πρώην. Το ''πρώην'' είναι κάτι, ίσως βαρύ, ίσως τίποτα. Ο εν λόγω είναι πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί να επανέλθει. Βεβαίως μ' άλλο κόμμα, δηλαδή με καινούργιο, όχι με τον Σύριζα, διότι μ' αυτό που σήμερα κάνει την πλάκα του ο Κασσελάκης δεν έχει καμιά τύχη. 
Υπ'  όψιν οι τελευταίοι πρωθυπουργοί στην Ελλάδα είναι τελειωμένοι σαν πρώην. Κυκλοφορούν στην πιάτσα αλλά είναι λες και δεν υπάρχουν. Κάτι Σαμαράδες, Γιωργάκηδες και Κωστάκηδες. Πρώην που μετράνε είναι ο κανονικός Καραμανλής, πρωθυπουργός προχουντικά και επανήλθε μεταχουντικά. Ο κανονικός Παπανδρέου που έγινε και ξανάγινε πρωθυπουργός στη μεταπολίτευση. Και ο πατέρας Μητσοτάκης, κλασική περίπτωση Σκληρού που δεν πεθαίνει.
Φοβερό αυτό που συνέβη με τον Τσίπρα. Αντί να κερδίζει πόντους, χάνει με τις ''παρεμβάσεις'' του. Μάλιστα δέχεται σχόλια αρνητικά από επώνυμους συριζαίους. Ή τον περνάνε στο ντούκου, δεν ασχολούνται μαζί του. Γιατί; Τον έχουν τελειωμένο. Πολυμεταχειρισμένο. Δεν αξίζει να ποντάρουν επάνω του. 
Τι είπε το παιδί; Απάτη σκέτη το σκάνδαλο Νοβάρτις, κακώς ποντάραμε πολλά σε βάρος της ΝΔ. Μήπως κάνει πάλι γκέλα το παιδί; Μήπως πράγματι το σκάνδαλο είναι και γαμώ τα σκάνδαλα, αλλά δεν αναδείχθηκε ιστορικά διότι η κυβέρνηση Σύριζα και ο πρώην πρωθυπουργός του ήταν ανεύθυνοι, προχειρολόγοι. Άτομα της πλάκας. Και το άλλο, με τις άδειες στα κανάλια. Την  πατήσαμε είπε ο Αλέξης. Η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι ενδιαφερόντουσαν να αναπτύξουν προσωπικές σχέσεις με το κατεστημένο, σε επίπεδο διαπλοκής, και να μην εφαρμόσουν τα παραμυθάκια τους, με τα οποία υποτίθεται θα έκαναν τη διαφορά από ΝΔ  και ΠΑΣΟΚ.
Διαβαστε ακομα:

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!