ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝ ΒΟΤΚΑ;

 
Ό,τι κακό τους κάνουν, η τιμωρία θεωρείται μικρή. Πρόβλημα. Πως να αποδοθεί... δικαιοσύνη σε άτομα που αιματοκύλισαν, σκότωσαν όσους περισσότερους μπορούσαν; Είναι μόνο αυτό; Είναι και το άλλο. Ένα τέτοια τρομοκρατικό χτύπημα σε αδειάζει, ότι είσαι ανίκανος. Λίγος. Ανάξιος να προστατεύσεις τον κοσμάκη. 
Υποφέρουν οι ένοχοι της σφαγής στη Μόσχα. θα την πληρώσουν τόσο που θα επιθυμούσαν να μην είχαν γεννηθεί. Τα βασανιστήρια είναι άγρια και πολύ προχωρημένα. Όχι για να ξεράσουν, να τα πουν όλα. Ποια όλα; ''Αγωνιστές'' είναι οι τύποι, αισθάνονται πως κάνουν κάτι υψηλό και δεν ξέρουν σχεδόν τίποτα. Ποιοι κρύβονται πίσω απ' αυτούς που τους όπλισαν και τους έδωσαν το εντολή.
Τίποτα δεν είναι όσα και φαντάζεται κανείς βλέποντας τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες και διαβάζοντας το ρεπορτάζ. Το ηλεκτροσόκ στους όρχεις, οι μπαταρίες στα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος και τα κομμένα αυτιά για μπρέκφαστ. Η τέχνη των βασανιστηρίων είναι πολύ παλιά, από την αρχαιότητα κρατάει, όμως σήμερα το πράμα έχει ξεφύγει. Νέα κόλπα στο ρεπερτόριο. 
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...