Ο ΤΡΑΜΠ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

 
Είμαι Ελλάδα, όχι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κολοσσιαία η διαφορά των δύο μεγεθών. Αν μπορεί να χαρακτηριστεί... μέγεθος η Ελλάδα, και να συγκριθεί με την ισχυρώτερη εθνική δύναμη στον πλανήτη. Ισχυρώτερη πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά.
Είναι καραγκιόζης ο Έλληνας όταν κάνει κριτική για τον...Τραμπ. Φοβερό! Ακατανόητο! Ο ανύπαρκτος διαπλανητικά Έλληνας να έχει άποψη για την πλανηταρχία. Καραγκιόζης, γνήσιος καραγκιόζης, όταν δηλώνει σοκαρισμένος γι' αυτό και το άλλο σχετικά με τον Τραμπ. Και να περιμένουν τους μαλάκες τους Αμερικάνους να τους κάνουν τη χάρη να καταψηφίσουν τον Τραμπ.
Είσαι Έλληνας, κύριε. Περιορίσου στο μπάνισμα. Παρατηρητής. Τίποτα περισσότερο. Παρακολουθείς. Δεν μιλάς αέρα πατέρα για...ανεξάρτητη εθνική πολιτική και δεν καταδικάζεις την εμπλοκή των ΗΠΑ στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδος. Απεναντίας εύχεσαι να έχεις την υποστήριξη της πλανηταρχίας. Μιλάμε σοβαρά; Από τη μια ο γίγαντας, από την άλλη το κουνουπάκι και μιλάνε για... ανεξαρτησία. 
Έχουν πεθάνει στο παρελθόν αυτά που σαλιάριζαν οι δήθεν αριστεροί, προοδευτικοί. Είναι γραφικός όποιος δεν αναγνωρίζει σήμερα πόσο ο ίδιος ζυγίζει στην πλάστιγγα. Δεν λες, λοιπόν, ότι ο κάθε Τραμπ ή Μπάιντεν είναι καλός ή κακός. Ό,τι είναι, είναι για τις... ΗΠΑ, όχι για πάρτη σου..
Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ...