ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

 
Τα γκάλοπ λένε την αλήθεια, πιο σωστά την πραγματικότητα. Άλλο αν συνεχώς τρέχουν, πάνω- κάτω, δεξιά-αριστερά. Και δεν είναι το ίδιο κάθε στιγμή. Άλλο αυτό. Και τι μας δείχνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις; Ο Σύριζας έχει πάρει κεφάλι και είναι μπροστά από το ΠΑΣΟΚ. Σιγά την επιτυχία. Να κερδάει ο Κασσελάκης το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ. Το παλαιό ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα που είναι αδύνατον να πάρει τα επάνω του. 
Ο Κασσελάκηε βέβαια νικάει. Αυτός είναι ο αρχηγός του Σύριζα. Μόνο που δεν έχει καμιά αξία η... νίκη, ακόμα κι  αν επιβεβαιωθεί στην κάλπη. Γιατί; Είπαμε. Επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι ανήμπορο να πρωταγωνιστήσει. Μια τσόντα είναι. Καμιά αξία δεν έχει κι αν ο Ανδρουλάκης με το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ ήταν μπροστά από τον Σύριζα του Τσίπρα ή του Κασσελάκη.
Ο Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν απειλείται από τον... δεύτερο. Καλό αυτό; Πολύ καλό. Πολύ κακό. Τι από τα δυο; Και τα δυο. Δηλαδή; 
Ποια σημασία να έχει αν ο Μητσοτάκης παίζει χωρίς αντίπαλο. Μετράει το άλλο. Ο δεύτερος είναι κουτσός. Τυφλός. Καρκινοπαθής. Κάτι τον τρώει, τον ίδιον, όχι κάποιος αντίπαλος.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ... ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ