ΚΟΥΤΣΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

 

Στις 30 Απριλίου το 1945, όταν πια είχε κλείσει τον κύκλο η παραφροσύνη του Αδόλφου Χίτλερ, αυτοκτόνησε μαζί με την σύζυγό του Εύα Μπράουν. Στη θέση του παρανοϊκού, όμως τόσο χαρισματικού, καγκελάριος έγινε ο επίσης ταλαντούχος, άξιος γιος του Διαβόλου, Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς. Για μια μονάχα ημέρα.

Την επομένη, πρώτη Μαϊου το 1945, η Μάγδα Γκαίμπελς δολοφονεί τα παιδιά της με δηλητήριο στον ύπνο τους και - με τον σύζυγό της Γιόζεφ - ζητούν από τους ναζιστές φαντάρους να τους πυροβολήσουν. Έτσι κι έγινε. Έτσι τελείωσε ένας μεγάλος επαναστάτης, ένας πολιτικός ολότελα αντισυστημικός, αριστερός, βαθύτατα αντικαπιταλιστής, ο άνθρωπος στον οποίο ο Χίτλερ οφείλει την άνοδό του στην εξουσία. Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς.

Τον έχω γνωρίσει τον Γκαίμπελς, όχι βέβαια τον ίδιον. Ο Γκαίμπελς ζει. Στο πρόσωπο άλλων σατανικών ανθρώπων τον έχω συναντήσει στη ζωή μου, μελέτησα την αλήθεια της φρίκης που ένα άτομο μπορεί να κουβαλάει επάνω του. Η ανθρωπότητα πάντα θα είναι σε θέση μειονεκτική απέναντι στους Γκαίμπελς. Μη βρεθούν συμπτωματικά αυτοί σε αξιώματα αιχμής, στις εποχές των μεγάλων αλλαγών, των μεγάλων αναστεναγμών. Αυτοί, οι Γκαίμπελς, θα ρίξουν τον πλανήτη πάλι στο λάκκο με τα πυρωμένα κάρβουνα.

Ο συγκεκριμένος ναζιστής Γκαίμπελς δεν ήταν λαμόγιο. Ένας κομματικός λούστρος και ό,τι πει ο αρχηγός. Σε καμιά περίπτωση. Ιδεολόγος ήταν. Οραματιστής. Κάργα ρομαντικός. Διεστραμμένος, όμως. Έπαιρνε εντολές και πρωτοβουλίες από τον κόσμο των φαντασιώσεων του για να συμβάλλει στην πραγματοποίηση μιας καλύτερης ζωής της λευκής φυλής.

 

Ο Χίτλερ, ασφαλώς ένα κλικ λιγώτερο ανώμαλος από τον Γκαίμπελς, τον έκανε υπουργό “Λαϊκής διαφώτισης και προπαγάνδας”. Τεράστια, ανεπανάληπτη κλάση ο Ιωσήφ. Ένας 23χρονος νεολαίος του χιτλερικού κόμματος καψουρεύτηκε μια πιτσιρίκα πόρνη και τον πυροβόλησε ο νταβατζής της. Πολιτικό έγκλημα! Έστησε ο Γκαίμπελς απίστευτη κηδεία του 23χρονου τον οποίον παραμύθι φούρναρης έφαγε η... αντίδραση.

Γκαίμπελς. Έκανε το μαύρο, άσπρο. Συντονιστής και αρχιερέας του προεκλογικού αγώνα του Χίτλερ, με τη νίκη κιόλας, το 1933, λέει στα ίσα: “Αρχίζει η γερμανική επανάσταση! Απ' εδώ θα μας βγάλουν νεκρούς!!!”. Ο Χίτλερ υποκλινόταν στα προσόντα του Γκαίμπελς.

 

Στις 29 Οκτωβρίου, το 1897, γεννιέται ο Paul Joseph Goebbels. Παίρνει σκληρή χριστιανοκαθολική ανατροφή και από τα 6 του χρόνια κουτσαίνεται από μυελίτιδα. Είναι και φτωχαδάκι, από οικογένεια πολύτεκνη. Έχει ισχυρή θέληση να διακριθεί, να ξεχωρίσει. Πρώτος στα μαθήματα. Σπουδάζει λογοτεχνία, φιλοσοφία. Και μισεί. Ο νεαρός Γκαίμπελς δεν γουστάρει τους πλούσιους. Τους βιομήχανους. Τους μισεί. Μεγαλώνει και με το μίσος αισθάνεται μια πνευματική υπεροχή, γενικώς. Το πρώτο που ο Χίτλερ ανακάλυψε σ' αυτόν ήταν η ρητορική του. Και η μαγική ικανότητά του να παρουσιάζει όπως τον συμφέρει τα πράγματα. Ο ίδιος ο Γκαίμπελς ένοιωθε μια ευτυχία όταν συνειδητοποίησε πόσο εύκολα παρασύρονται οι μάζες. Πόσο εύκολα παραμυθιάζονται.

Γκομενιάρης ο Γκαίμπελς. Αυτή ήταν η αδυναμία του κουτσού, του υιού του Σατανά. Χοντρό μπέρδεμα με μια τσούλα Τσέχα ηθοποιό, κάποια Λίντα, παντρεμένη, η οποία για χάρη του Ιωσήφ εγκατέλειψε τον άνδρα της. Η Μάγδα κλάφτηκε στον Χίτλερ για την απιστία του παντρεμένου Ιωσήφ, ο οποίος επιτόπου παραιτήθηκε(!!!) όταν το αφεντικό του ζήτησε να διακόψει με την Λίντα. Ο Γιόζεφ το πήρε προσωπικά, ότι ο Χίτλερ μπερδεύτηκε στην προσωπική του ζωή και απείλησε να αυτοκτονήσει.
Διαβαστε ακομα:

ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ