ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

 
Δεν θα δυσκολευτεί να τους πάρει παραμάζωμα ο Ντόναλντ Τραμπ. Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά, Η Ευρώπη είναι για τα κλάματα. Ποτέ άλλοτε, από τον πόλεμο και δώθε, δεν ήταν σε τόσο δραματική κατάσταση. Από που να πιάσεις; Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο και σία να τους λυπάσαι. Το λιγώτερο ότι η  μισή Ευρώπη είναι σε  ακυβερνησία. Ή καραδοκεί η ακροδεξία που εμφανίζεται σαν δεξιά. 
Και το... μέγα συμπέρασμα είναι ότι οι λαοί δεν εμπιστεύονται τις κυβερνήσεις. Δεν λένε το  άλλο. Και πως να το πουν! ενέχουν τα άντερα να το πουν.
Έχει χαθεί η  ''εμπιστοσύνη'' των παραδοσιακών πολιτικών δυνάμεων στους... λαούς. Αυτό είναι το αγγούρι. Έτσι κι όχι αλλοιώς τους θέλουν τους λαούς. Ε, αυτό πάει, πέταξε πλέον. 
Να τα λέμε όλα! Δηλαδή; Μετά τον πόλεμο, μετά το τέλος του τρελού Χίτλερ, έπαιξε για δεκαετίες η ''συμμαχία'' του κοσμάκη με τα κόμματα εξουσίας. Έτσι σας θέλουμε, κι έτσι πάνω κάτω ξηγιόντουσαν τα κόμματα. Αυτή η  ''συμμαχια'' φαίνεται  έχει πάρει τέλος και η επόμενη σελίδα θα είναι... πόλεμος. Ποια ακροδεξιά; Πίσω από τη λεγόμενη ''ακροδεξιά'' θα ακολουθήσει ένα καινούργιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Διαβαστε ακομα:

Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ