ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ...

 
Έγινε κι αυτό. Ο Τραμπ, ρε, ναι ο Ντόναλντ Τραμπ ένας άλλος Κένεντυ.  Δεν τον σκότωσε ο 20χρονος δολοφόνος, τον πήρε ξυστά από το αυτί, και γλύτωσε ο γαμιάς με το βαμμένο μαλλί. Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παλιά καουμπόυκα έργα του σινεμά. Στο σινεμά το χάφτεις, στην πραγματικότητα ποτέ. Τον βρήκε η σφαίρα από εκατό τόσα μέτρα; Όχι, δεν τον βρήκε. Ε, τότε, δεν μασάς. 
Φοβερά πράγματα. Ένας άλλος Κένεντυ ο... Ντόναλντ Τραμπ. Και χωρίς να υπάρχει στη μέση κάποια γκομενάρα Μαίρλυν Μονρώ. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Γίνονται και χειρώτερα. Αλλοιώς είχε στηθεί το σκηνικό, διότι το παρατραβηγμένο θέλει τη σκηνοθεσία του, τον τρόπο του, προκειμένου να περάσει σαν αυθεντικό. 
Στην ιστορία του Κένεντυ, πριν 60 χρόνια, ακόμα το ψάχνουν. Πως και γιατί συνέβη. Ε, το ίδιο περίπου θα πάει κι αυτό. Μετά από 50 χρόνια χρόνια βάλε για να είσαι σίγουρος. 
Μη βγει πάλι ο Ανδρουλάκης. Και χωρίς να τον ματώσουν οι μακιγιέρ, όπως τον Ντόναλντ. Μη  ξεχνάμε πως παίζει και βου γύρος στις εκλογές στο κόμμα με τον πράσινο ήλιο. Και τι γίνει αν εκλεγεί πάλι ο Ανδρουλάκης, έστω και με την κόντρα της Αννούλας; Τίποτα δεν θα γίνει. Αυτή είναι  η μοίρα σε κάθε τι επί της σκηνής. Το τίποτα. Ευτυχώς, δηλαδή. Για σκέψου για κάθε τι ανακάτεμα να έβγαινε από το φούρνο άλλο πράμα. 
Κανονικά η εκλογή, η διασλογή, η επιλογή, το οτιδήποτε πρέπει  να γίνεται με κλήρωση. Μιλάμε σοβαρά. Με κλήρωση της έκατσαν τα δύσκολα στη ν ΑΕΚ. Τα πολύ δύσκολα. Τόσο εύκολο, πόσο στρωτό πρόγραμμα δεν ματάγινε. Μόνο πέντε ματς εκτός έδρας της βγήκαν της ΑΕΚ στον άλφα γύρο. Το εύκολο. Το πολύ δύσκολο, δηλαδή. Θα τελειώσει ο πρώτος γύρος και αν η ΑΕΚ δεν είναι πρώτη και με διαφορά θα έχει ήδη αποτύχει. Μοναδικό αγγούρι στο δρόμο της το  ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την δωδέκατη αγωνιστική. Προπονηταράς ο Αλμέιδα. Και προεδράρα ο βαρύς Μάριος.    
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ