ΒΡΗΚΕ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ

 
Ο Τσίπρας. Εδώ είναι. Δηλαδή; Δεν έχει τελειώσει. Τα ψωμιά του φτάνουν και περισσεύουν για ένα ακόμα γύρο. Όχι πλέον ως αρχηγός κόμματος είπε τη μεγάλη κουβέντα. Δηλαδή; Είναι ανάγκη η σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα. Ώπατις ο μεγάλος.
Τι θα πει αυτό; Τίποτα δεν θα πει. Άμε λέμε και εννοούμε ό,τι λέμε τότε δεν παίζουμε πολιτική και κομματισμό. Ο Τσίπρας λέει ένα που μοιάζει σλόγκαν και είναι σα να το λέει ο Ανδρουλάκης ή ο Βελόπουλος. Αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Και δεν το λέει ο Αλέξης μας σαν κυβέρνηση ή αντιπολίτευση. 
Μη λησμονούμε ότι ο παίκτης ήταν και αντιπολίτευση και πρωθυπουργός. Και θέλει να ξαναμεί στο κόλπο. Ακαδημαϊκώς! Έφτιαξε ένα προσωπικό κόλπο και λέει ό,τι γουστάρει. Δεν συγκρούστηκε με τα... συμφέροντα και θα την κάνει τη δουλειά αύριο. Με το νέο κόμμα που θα φτιάξει, ποντάροντας στα συμφέροντα που τον στηρίζουν. 
Πλάκα κάνουμε; Ο Τσίπρας δεν κάνει πλάκα, κάνει το παιχνίδι του. Άδειο είναι είναι το γήπεδο, δεν υπάρχει κανείς να απειλείσει τον Μητσοτάκη, άρα; Περιμένει στη γωνία τον αρχηγό της ΝΔ και παίρνει σειρά να γίνει ο επόμενος. Όχι σαν σύριζα, όχι σαν αριστερός, αλλά σαν κεντρώος. Όλοι μαζί μου να ανατρέψουμε το παλιό με τη γνωστή παλιά συνταγή.
Διαβαστε ακομα:

ΚΙ ΕΣΥ, ΡΕ, ΜΑΛΑΚΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;