ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

Η νέα πρόεδρος του Σύριζα συντρόφισσα Ρένα Δούρου κάλεσε τους - ας τους πούμε έτσι - αντάρτες πρώην βουλευτές του κόμματος να ''επιστρέψουν'' τις έδρες τους. Όχι, βέβαια, τα θρανία της Βουλής, αλλά να παραιτηθούν τη εκλογής τους. Δηλαδή;
Ο βουλευτής, ο κάθε εκλεγμένος με τη φανέλα του σύριζα, δεν βγήκε μόνος του βουλευτής, το κόμμα τον έβγαλε. Χάρη στο κόμμα βγήκε βουλευτής, άρα η έδρα στη Βουλή δεν του ανήκει, και οφείλει να την επιστρέψει στο κόμμα. Και τι θα την κάνει την έδρα το κόμμα; Άλλο αυτό.
Κανένας δεν σκέπτεται να... επιστρέψει την έδρα στην Δούρου, η οποία δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Να τους διαγράψει όσους... κρατήσουν την έδρα για πάρτη τους; Αδιάφορο για τους ''κλέφτες'' της... έδρας. Βρήκαν δουλειά στον Σύριζα. .
Διαβαστε ακομα:

