ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΕΤΑ

 

Στη ρουλέτα κρύβεται όλο το νόημα της ζωής. Τα μεγαλύτερα μυαλά που γέννησε η γη τα τελευταία 3.500 χρόνια έψαξαν να βρουν το μυστικό της ανθρώπινης δημιουργίας. Τα μυστήρια και απρόσιτα που ταλαιπωρούν από καταβολής τον άνθρωπο είχαν συνέπεια αυτός να φτιάχνει θρησκείες και δόγματα για να βρει τις αλήθειες. Ματαιότης. Οι απαντήσεις στα αιώνια ερωτήματα μπορούν να τις πάρουν από την... ρουλέτα.

Διαβάζεις αποδυτηριάκια και ετοιμάσου να ακούσεις αυτό που δεν θα σου πει κανένας Ντοστογιέσκης και Σαιξπήρος. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη ηδονή, πιο σπουδαία και από το σεξ. Μιλάμε για την ρουλέτα.

Έλα! Το σεξ μειονεκτεί μπροστά στο σκάνδαλο, στο όργιο της ρουλέτας. Άντε να κρατήσει δέκα λεπτά η σωματική ικανοποίηση, η σεξουαλική, μισή ώρα, άντε να το τραβήξεις μέχρι τρία τεταρτα, αν είσαι μάστορας και έχεις πέσει σε μαστόρισσα. Αν προκύψει το πιο ταιριαστό δίδυμο. Και πόσες φορές οι ιδανικοί εραστές θα επαναλάβουν το εκστατικό τους πήδημα;

Λοιπόν. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Στο μέτρο τους. Το σεξ, λόγω περιορισμένης διάρκειας, είναι απλά ένας αυνανισμός αν το συγκρίνεις με την ατέλειωτη και μακράς διάρκειας απογείωση που γνωρίζει ο παίκτης στην επαφή με την ρουλέτα, με την οποία πανεύκολα ξεπερνάει τα όρια της καταστροφής και τη διαχωριστική γραμμή του θανάτου.

Καμία συνουσία και καμία άλλη σαρκική ή πνευματική έξαψη δεν σε στέλνει, δεν σε εξοστρακίζει από την καθημερινότητα σου,όπως η ρουλέτα, τούτο το πιο γλυκόπικρο ναρκωτικό. Όσοι δεν την έχουν γνωρίσει, αν τελικά πέσουν στα δίχτυα της, αν γίνουν θύματα της, τότε θα νοιώσουν αυτά που ούτε καν υποψιαζόντουσαν.

(Κάποιες αράδες από κείμενο του αποδυτηριάκια στο περιοδικό ΜΑΧ, τον Ιούλιο του 1995)

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ