ΟΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ

 

Να στο πω απότομα και από την αρχή. Ποντάρεις σε μια ομάδα διότι κάτι σε τραβάει σ' αυτήν. Να το πω αλλοιώς μαγνητίζει την πρόβλεψη σου. Αυτή η συγκεκριμένη ομάδα στο κουπόνι, όχι μια άλλη. Επίσης, την πέφτεις σε μια ομάδα διότι κάτι διάβασες στο στοιχηματατζήδικο περιοδικό και σ' ακούμπησε. Λέω κάτι που ίσως δεν το περιμένεις.

Αν δεις στο γήπεδο την ομάδα που εσύ στοιχημάτισες επάνω της, το πιθανότερο είναι να πεις «Έκανα γκέλα, ρε;». Επειδή η ομάδα που «μίλησε» στα προγνωστικά σου, που την έπαιξες, διαπίστωσες ότι δεν είχε καμία σχέση πάνω στο χορτάρι μ’ ό,τι εσύ είχες συλλάβει στο μυαλό σου γι’ αυτήν.

Τι θέλω να πω. Όσο ξέρεις τουλάχιστον την γυναίκα σου, την γκόμενά σου, τόσο χρειάζεται να έρθεις κοντά στις ομάδες με τις οποίες κάνεις νταραβέρι στοιχηματικό. Παίζε, μεγάλε, το πρωτάθλημα που παρακολουθείς, που το ζυμώνεις σε κάθε αγωνιστική. Όχι όποιο πρωτάθλημα να ‘ναι, όχι όποια ομάδα να 'ναι. Έτσι έχει περισσότερο χάρη το παιχνίδι. Έτσι θα γνωρίζεις καλύτερα γιατί χάνεις, γιατί κερδίζεις.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡ, ΜΕΓΑΛΕ