Εμβολιμη αγωνιστικη σε Premier League, Serie A και Ligue 1

 

Η δράση συνεχίζεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα μέσα της εβδομάδας, με εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier League, τη Serie A και τη Ligue 1.

Η Άρσεναλ είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει το απόλυτο στο αγγλικό πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. Την ακολουθούν σε απόσταση 2 βαθμών η Μάντσεστερ Σίτι, η Τότεναμ και η Μπράιτον.

Εντός έδρας αγωνίζεται η Άρσεναλ αύριο (21:30) με την Άστον Βίλα. Ξεχωρίζουν ακόμα οι αναμετρήσεις Σαουθάμπτον-Τσέλσι (σήμερα, 21:45), Μάντσεστερ Σίτι-Νότιγχαμ (21:30), Λίβερπουλ-Νιούκαστλ (αύριο, 22:00) και Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Πέμπτη, 22:00).

 

Έξι ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος

 

Στην Ιταλία 6 ομάδες έχουν από 7 βαθμούς η Νάπολι, η Μίλαν, η Λάτσιο, η Αταλάντα, η Τορίνο και η Ρόμα. Οι 2 παίζουν μεταξύ τους, την Πέμπτη (21:45), η Αταλάντα και η Τορίνο. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδια Σασουόλο-Μίλαν (σήμερα, 19:30) και Σαμπντόρια-Λάτσιο (αύριο, 19:30).

Στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν είχε την πρώτη της απώλεια στο 1-1 με τη Μονακό και απέκτησε «συγκάτοικους» στην κορυφή τη Μαρσέιγ και τη Λανς.

Αύριο γίνονται και τα 10 παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής, μεταξύ των οποίων και τα ματς Μαρσέιγ-Κλερμόν (22:00), Λανς-Λοριάν (22:00) και Τουλούζ-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00).

 

Ο νικητής των κόρνερ και το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα

 

Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτέλεσμα & Over/Under, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, τον νικητή των κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, τα μονά/ζυγά γκολ, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ.

Σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για το Ευρωμπάσκετ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

 

Την Πέμπτη ξεκινάει το Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Ομάδα να δίνει το πρώτο της παιχνίδι μία ημέρα αργότερα, την Παρασκευή (18:00), στο Μιλάνο, με την Κροατία.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλά μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα για το Ευρωμπάσκετ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή του Ευρωμπάσκετ, το ζευγάρι του τελικού, τον νικητή των ομίλων, την πρόκριση από κάθε όμιλο, την κατάκτηση μεταλλίου, την φάση αποκλεισμού κάθε ομάδας, την πρόκριση στα ημιτελικά, τα προημιτελικά και τον τελικό.

Μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα προσφέρονται και για τους Over/Under μέσους όρους ανά αγώνα των παικτών, στους πόντους, τις ασίστ, τα εύστοχα τρίποντα, τα ριμπάουντ.