ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ Η ΑΡΧΗΓΑΡΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Θα τον πάει καλά τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα ο Σαββίδης. Έχει μπει στο νόημα. Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο κατέβηκε στα αποδυτήρια και έβαλε γκάζια. Στο τέλος, μετά την ήττα, μάλλον ήταν συγχισμένος, και δεν ξαναπήγε στους παίκτες. Μιλούσε, φορτωμένος, με τον Ζαγοράκη, τον Βρύζα, αυτόν τον Ρώσο που έχει πάρει και την Γκοντσάρεβα που λύνει και δένει στην ΠΑΕ. Τι μπορούν να πουν όλοι αυτοί μαζύ; Τίποτα. Τους βλέπεις, όμως, να είναι όλοι δίπλα στον Ιβαν, στην κορνίζα στο ρεπορτάζ.  Ετσι είναι.

Γι’ αυτό θα τα πάει μια χαρά ο Πόντιος. Στην Ελλάδα ξαναλέω. Λεφτά έχει, πληρώνει μπόλικους για να έχει πάντα κάποιον να διώξει, ζοχαδιάζεται άμα δεν παίζει η ομάδα μπάλλα και μπουκάρει στα αποδυτήρια για να τα χώνει. Θα βρει και έναν προπονητή που να μη στραβώνει άμα μπερδεύεται στα πόδια του και θα πιάσει μεγάλο σουξέ η αρχηγάρα. Δεν σηκώνει και πολλά, θα λέει ο άλλος.
 
Το θέμα είναι να προσαρμόζεσαι γρήγορα σε όποιο περιβάλλον βρίσκεσαι. Γάτα ο Ιβάν ο Τρομερός. Την διάβασε την Ελλάδα και κινείται αναλόγως. Στην τελική, αφού η ίδια η Ελλάδα δεν θέλει να είναι στην Ευρώπη, γιατί να θέλει ο Σαββίδης; Μπουκάρουμε στα αποδυτήρια και κάνουμε καριέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβάν είναι το ερωτηματικό στον ΠΑΟΚ