ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΘΝΕΣ

 

Βεβαίως να παραιτηθεί η διοίκηση της ΕΠΟ όταν στην ΟΥΕΦΑ, ανεξάρτητα της τελικής απόφασης, αμφισβητούνται ήδη οι αδειοδοτήσεις σε ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκό. Για να το καταλάβω.

Η παραίτηση είναι στο πρόγραμμα. Η ευαισθησία της παραίτησης. Είναι ανησυχητικό αν δεν παίζει η παραίτηση. Για παράδειγμα.

Παίρνει απόφαση η διοίκηση της ΕΣΗΕΑ να κάνουν απεργία τα μέλη της, με συνέπεια να μην εκδοθούν οι εφημερίδες. Να, όμως, που οι δημοσιογράφοι αγνόησαν τη διοίκηση του συνδικαλιστικού τους οργάνου, δούλεψαν κανονικά, και οι εφημερίδες πήγαν κανονικά και στην ώρα τους στα περίπτερα.

Δεν εξετάζουμε το λόγο της απεργίας, αν είναι γιατί ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ, γιατί ο Ερντογάν κτύπησε στην Ταξίμ, αν ο Ωλάντ ψήφισε υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων. Δημοκρατία έχουμε, όποιος θέλει διαφωνεί, συμφωνεί για οτιδήποτε.

Για ποια δημοκρατία μιλάμε, όμως, όταν σε γράφουν τα ίδια σου τα μέλη κι εσύ συνεχίζεις να το παίζεις διοίκηση; Σκάνδαλο που ακουμπά απ'ευθείας την ΕΠΟ η αναιτιολόγητη τουλάχιστον αδειοδότηση σε ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκό.

Και το σκάνδαλο, με ευθύνη της ΕΠΟ έγινε διεθνές. Και δεν τρέχει τίποτα. Έτσι πάει;

Διαβάστε ακόμα:

Τον Παναθηναϊκό στο λάκο με τα φίδια έστειλαν