ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Το 2005 έχασε το πρωτάθλημα στα χαρτιά η ΑΕΚ, την πρώτη σαιζόν επί Ντέμη Νικολαϊδη. Ο Ολυμπιακός που υποστήριζε με ζεστές τότε ανακοινώσεις ότι δεν θέλουν νίκες παρά μόνο στο γήπεδο, έκανε ένσταση και κέρδισε το χαμένο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς έπαιξε με παίκτη που δεν είχε δικαίωμα, κάποιον Βάλνερ, που αντικανονικά την ίδια σαιζόν είχε φορέσει τη φανέλλα άλλων δυο ομάδων. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε την περίπτωση, το λάθος(;) της ποντιακής ομάδας.

Βγήκε βρώμα τότε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γκαγκάτσης είχε καρφώσει στον Ολυμπιακό την αντικανονική συμμετοχή του Βάλνερ. Δεν είναι εκεί το θέμα, άσε ότι δεν συνέβη τέτοιο κάρφωμα από την ΕΠΟ.

Ο Βάλνερ είχε δοκιμαστεί στον Λεβαδειακό αλλά ο Κομπότης τον έκανε ξου, όταν διαπίστωσε ότι η δουλειά βρωμάει. Άρα, εκτός απ’ τον Κομπότη κι άλλοι γνώριζαν την περίπτωση του Αυστριακού ποδοσφαιριστή.

Μήπως, ρε, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς τον χρησιμοποίησε στο ματς με τον Ολυμπιακό σκόπιμα, εν γνώσει ότι μετά το ματς θα το χάσει στα χαρτιά; Μιλάμε για δικηγορίστικα κόλπα στο πρωτάθλημα. Για δικηγορίστικες εμπνεύσεις.  Επανέρχομαι.
 
Διαβάστε ακόμα:

Το πρώτο δικηγορικό γραφείο στον κόσμο

Το μυστικό του μασέρ στον κερατά ποδοσφαιριστή