ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Βρώμικος χώρος η διαιτησία. Καλώστονα τον αποδυτηριάκια, με το  συνταρακτικό νέο που μας έφερε πρωϊ-πρωϊ βραδυάτικα. Όταν ο άλλος σκέπτεται πως θα στη φέρει, πως αυτός θα πρωτοπλησιάσει το κοράκι, μόνον καθαρή με αέρα από το Άγιον Όρος δεν είναι η διαιτησία στο εγχώριο πρωτάθλημα.
 
Και ο ΠΑΟΚ ρίχνει στη μάχη του παρασκηνίου τον Μάλαμα Τεβεκέλη, για μία δεκαετία σχεδόν διαιτητή στην Α’ εθνική. Ένα ανήσυχο άτομο, σε κοινωνικό επίπεδο, τόσο στη διαιτησία, όσο γενικά στα κοινά.
 
Είναι βρώμικος ο Τεβεκέλης, ο οποίος επαγγελματικά, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ανέλαβε να δραστηριοποιηθεί στο βρώμικο  χώρο του ελληνικού πρωταθλήματος;
 
Ο αποδυτηριάκιας κάνει τις ερωτήσεις, ο αποδυτηριάκιας δίνει τις απαντήσεις. Σαφείς. Κατηγορηματικές. Ολότελα διαφωτιστικές. Αν περιμένεις να σου πω ότι ο πρώην ασφαλίτης μπάτσος Τεβεκέλης είναι βρώμικος, είναι καθαρός, τότε σαν αναγνώστης είσαι δεύτερος. Δευτεράτζα. Ανάξιος να με διαβάζεις.
 
Όλοι είμαστε βρώμικοι. Όλοι. Πρόεδροι ΠΑΕ, προπονητές, δημοσιογράφοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Έτσι ή, αλλοιώς ο καθένας έχει μερίδιο στην ευθύνη του πόσο καθαρός, πόσο βρώμικος είναι ο χώρος.
 
Δεν κατάλαβα. Όλοι είναι καθαροί; Αν ναι, τότε πώς δεν ξεβρωμίζει ο χώρος! Ο αφελής θα πει ότι κάποιοι είναι οι πονηροί, όχι όλοι. Διαφωνώ. Ακόμα κι αυτοί που δεν κάνουν βρωμιές, στην πραγματικότητα με τον αντιδεολογικό τους τρόπο αβαντάρουν την αναξιοπιστία, τη δυσφήμηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Με ΠΑΟΚ στην κόψη του ξυραφιού ο Τεβεκέλης