ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ

 

Άντε πάλι τα ίδια. Τελειώνουν, λέει, τα ψωμιά του Μίτσελ στον Ολυμπιακό. Γνωστό έργο που το ξαναβάλανε στο φούρνο να ζεσταθεί πάλι, με αφορμή την τεσσαρού από την Παρί Σαιν Ζερμαίν.

Και οι σεναριογράφοι προβλέπουν ότι όλα θα κριθούν στις Βρυξέλλες, στο επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού για το τσάμπιονς ληγκ, με την ‘Αντερλεχτ. Αμ, δε! Αυτό λέει ο αποδυτηριάκιας. Αμ, δε. Δηλαδή.

Δεν το βλέπω. Σενάριο αυτοί, σενάριο και ο αποδυτηριάκιας. Να δούμε ποιος θα πάρει το βραβείο σεναρίου στο φεστιβάλ του Βερολίνου. Ο αποδυτηριάκιας θα το πάρει, όπως πήρε και στο φεστιβάλ των Κανών και της Βενετίας.

Λοιπόν. Δεν χάνει ο Ολυμπιακός από την Άντερλεχτ. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Κι αν χάσει, θα του αξίζει η ισοπαλία τουλάχιστον. Το βλέπω το έργο. Σα σκυλί θα πολεμήσει ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο. Μέχρι διπλό βλέπω. Οπότε δεν παίζει απόλυση του Μίτσελ. Λάθος!

Η μαγκιά του Μαρινάκη είναι ναι ψάξει για άλλον προπονητή. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Δεν κρίνεις έναν προπονητή από ένα αποτέλεσμα. Το ποιος είναι ο Μίτσελ υποτίθεται ξέρεις μετά από τόσους μήνες συνεργασίας. Αν, λοιπόν, τον έχεις απορρίψει, τότε να τον καθαρίσεις σαν ακατάλληλο αμέσως μετά το θετικό αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες.

Και να πάρεις την ευθύνη σα Μαρινάκης. Να πεις στον κόσμο ότι ο Ισπανός δεν κάνει, ότι η επιτυχία με την Άντερλεχτ δεν τον αφορά.

Διαβάστε ακόμα:

Τι να πει ο Μίτσελ στον Μαρινάκη