Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, Η ΠΑΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ο Αλαφούζος τρία πράγματα έχει κατά νου, και τα τρία έχουν άμεση σχέση με το ταμείο και την αγοραστική αξία του Παναθηναϊκού. Αυτή, άλλωστε, οφείλει να είναι η αγωνία ενός προέδρου, ενός διαχειριστή μιας ανώνυμης εταιρείας. Όχι αέρα πατέρα να ξοδεύεται σε αγωνιστικά θέματα και παράαγωνιστικά, για τα οποία την ευθύνη έχουν στελέχη της ΠΑΕ.   

Ο υιός του Δαυίδ, της Coca Cola, σε συνάντηση του με τον Αλαφούζο, του εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό. Ενδιαφέρον ουσιαστικό και με προοπτική μέχρι την εξαγορά της ΠΑΕ, ίσως.

Η κουβέντα ήταν ακόμα στα προκαταρκτικά όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βιάστηκε να δηλώσει στον ενδιαφερόμενο υιό Δαυίδ ότι «ο Παναθηναϊκός δεν πωλείται».             

Αλήθεια, το εννοεί αυτό ο Αλαφούζος; Δεν γνωρίζει κανείς. Δεν αποκλείεται να μην ανοίγει τα χαρτιά του, μάλιστα τόσο ενωρίς σ’ ένα κατ’ αρχήν νιτερέσο.

Τι θα πει «Δεν πωλείται ο Παναθηναϊκός»; Αυτή είναι κουβέντα της εξέδρας. Ποιος ασχολείται με τον Παναθηναϊκό. Βεβαίως η ιδέα «Παναθηναϊκος» δεν πωλείται. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού πωλείται. Γκρεμίζεται, κτίζεται. Όπως η εταιρεία, η ΠΑΕ πωλείται. Όπως η φανέλλα στον χορηγό πουλιέται.

Θα επανέλθω για τα τρία points που έχει διαρκώς στο μυαλό του ο Αλαφούζος.

Διαβάστε ακόμα:

Για Παναθηναϊκό τα 3 "points" του Αλαφούζου

Panathinaikos is not for sale, what does that mean?