Ο ΠΕΤΡΙΤΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ

 

Ο Πέτριτς είναι παικταράς. Και λοιπόν; Ο Πέτριτς είναι αυτός που είναι, εσύ ποιος είσαι. Είσαι και εσύ παικταράς και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Πέτριτς και βαράτε τα νταούλια και τις πίπιζες, έπεσε πανηγύρι για το γιορτινό νέο. Ρε, πάτε καλά;

Μιλάμε για ποδόσφαιρο, που σημαίνει ότι απαγορεύεται η κάθε πρόβλεψη, για οτιδήποτε. Όχι μονάχα τι θα κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του άλφα παιχνιδιού, αλλά και τι ψάρια θα πιάσει ο παικταράς. Ο όποιος παικταράς.

Δεν το συζητάμε ότι ο εν λόγω Πέτριτς είναι παίκτης αξίας και τη δουλειά του την ξέρει στο γήπεδο, έχει φάει το ποδόσφαιρο με κουτάλια και πηρούνια. Και λοιπόν; Δεν λέμε τίποτα. Μόκο. Κλείνεις στόματα. Τουμπέκα, πριν τον δούμε.

Έτσι πάει. Όχι μόνον δεν χαχανίζεις από τη χαρά σου για τη μεταγραφή, αλλά δεν λες λέξη πριν τον δεις τον παικταρά. Έχουνε δει τα ματάκια μας ονοματάρες να μην πιάνουν ούτε τα μισά των μισών χρημάτων που δόθηκαν για πάρτη τους.

Όχι, σου λέει ο άρρωστος. Εγώ είμαι από τα Σέκλανα και στο χωριό μου ξέρουμε ότι κάθε πρωί θα βγει ο ήλιος. Γι’ αυτό θα χαρώ για τον Πέτριτς με το που πάτησε στο αεροδρόμιο.

Διαβάστε ακόμα:

Πέτριτς από τον φόβο των play-off;