ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ

Πηγή: INTIME
 

Ξαφνικά, στο πατ κιούτ νέος προπονητής και ξαφνικά τον πετάνε με τις κλωτσές, για να πάρουν άλλον, λες και τον είχαν στο περίμενε τον αντικαταστάτη.

Το γνωστό σκηνικό στην Ξάνθη. Φύγε εσύ, έλα εσύ. Σχεδόν κάθε εβδομάδα τέτοιο πλάνο σε κάποια ομάδα. Γι' αυτό σου λέω. Μόνον ένας λόγος υπάρχει όταν συμφωνούν μ' έναν προπονητή. Τον παίρνουμε για να τον διώξουμε.

Φταίει, βέβαια, στην περίπτωση της Ξάνθης και ο Πάμπλο Γκαρσία. Καμμία δουλειά δεν είχε να πάει στην Ξάνθη. Εντελώς κουφό που του έδωσε φανέλλα η Ξάνθη. Γκέλα στη γκέλα η δουλειά, δηλαδή.

Παγκόσμια κλάση o Ουρουγουανός, έγινε θρύλος στον ΠΑΟΚ, έχει να παίξει μήνες, είναι και κάποιας ηλικίας, από πού και ως πού το νιτερέσο με την Ξάνθη; Ακαταλαβίστικο. Έχει σχέση ο χαβαλές των παικτών της Ξάνθης στο ματσάκι με τον ΠΑΣ με το ότι δεν γουστάρουν στην ομάδα τον Γκαρσία;

Απαράδεκτος ο ΠΑΣ που έβαλε μόνον τρία γκολ. Μια Ξάνθη αδιάφορη, μια ομάδα περάστε κόσμε. Και το αποτέλεσμα να την πληρώσει ο προπονητής, αλλά και η ομάδα.

Είναι της πλάκας όσοι πανηγυρίζουν γι' αυτόν τον ΠΑΟΚ, επειδή έπεσε η πεντάρα στον ΟΦΗ. Ο αποδυτηριάκιας είναι του ποδοσφαίρου, όχι του καφενείου. Και το ποδόσφαιρο έχει κανόνες, έχει απαιτήσεις. Όταν μια ομάδα σήμερα είναι αυγά και αύριο καλάθια, τότε το πρόβλημα, το σοβαρότατο πρόβλημα, δεν κρύβεται από κανένα 5-0.

Ο μεν ΠΑΟΚ στην πεντάρα με τον ΟΦΗ μην μου πείτε πως μάγεψε, ο δε Στέφενς φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει η συνέχεια, η συνέπεια στην ομάδα του, αλλά μόνο πώς θα αρπάξει το αποτέλεσμα. Γι' αυτό συνεχώς αλλάζει την ομάδα και τους ρόλους σε παίκτες. Μιλάμε για τακτική-μπαρμπούτι. Ρίχνω τα ζάρια και ό, τι κάτσει.

Δεν πάει έτσι, όμως. Είσαι στον αέρα, όποιος κι αν είναι ο στόχος σου. Τι λέω; Δεν έχεις στόχους, όταν αγωνιστικά η ομάδα δεν μπαίνει σε μια ρότα. Βενετσιάνικη μάσκα το 5-0 του ΠΑΟΚ, που κοροϊδεύει, καπάκι μετά την ήττα από τον Πλατανιά.

Διαβάστε ακόμα:

Μην κάνει πίσω ο Αναστασίου στο σχεδιασμό του