ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΛΑΦΙ

Πηγή: INTIME
 

Για πρώτη φορά μια ενδεκάδα ομάδες από την επαρχία στο μεγάλο πρωτάθλημα. Και τι σημαίνει αυτό; Πράγματι, είναι φαινόμενο στις 18 ομάδες η πλειοψηφία να προέρχεται από την περιφέρεια. Τι σημαίνει αυτό; Ο άσχετος θα πει ότι το ποδόσφαιρο έξω από τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε άνοδο. Άλλη είναι η αλήθεια.

Υπάρχει η πτώση από τα υψηλά στα χαμηλά. Αυτό είναι. Όχι η άνοδος από τα χαμηλά προς τα υψηλά. Ευτυχώς να συνέβαινε αυτό.

Το παραμύθι ότι ο Ολυμπιακός ξέφυγε. Δεν θα μας βγάλετε τα μάτια. Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που ήτανε. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ δεν είναι αυτοί που ήτανε. Βλέπουμε χωρίς τσίμπλες και χωρίς χρωματιστά γυαλιά.

Ούτε ο ΠΑΟΚ έκανε το μισό του μισού βήμα προς τα επάνω. Οφθαλμαπάτη είναι ότι σήμερα έχει ξεχωρίσει σα Νο2 δύναμη. Δεν υπάρχουν Άρης και Ηρακλής.

Αν υπήρχε, που δεν υπάρχει άνοδος της επαρχίας, τότε γιατί γλύστρησαν Λάρισα και Δόξα Δράμας, Πιερικός και Τρίκαλα, Ρόδος και Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός και Καστοριά.

Οικονομικά η Ελλάδα φουντάρησε. Θα μιλήσουμε για ανάκαμψη, για βελτίωση της εθνικής οικονομίας επειδή κάποιες επιχειρήσεις παρουσιάζουν κέρδη; Μη τρελλαθούμε.

Κάποιες ομάδες άγνωστες, χωρίς προϊστορία, επειδή βρέθηκαν στη βιτρίνα σημαίνει ότι αυτή η μόστρα πουλάει; Ούτε κόσμος μπαίνει μέσα στο μαγαζί, ούτε το πιλάφι είναι καλύτερα μαγειρεμένο.

Διαβάστε ακόμα:

Μια βραδιά με την Πάολα οι Τσέχοι του ΟΠΑΠ