Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ

Πηγή: INTIME
 

Δεν είναι τυχαία η ατάκα του αποδυτηριάκια ότι πιθανότατα τζάμπα σκοτώνεται ο Παναθηναϊκός να περάσει στα play-off, με όσο το δυνατόν καλύτερη “βαθμολογία”. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει καμμία ομάδα από τις τέσσερις, μετά τον πρωταθλητή, να διεκδικήσει μια θέση στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ.

Μια στιγμή. Αντίθετα από τον ΠΑΟΚ, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός έχει το κακό προηγούμενο ότι την περασμένη σαιζόν η ΟΥΕΦΑ του έβγαλε κόκκινη κάρτα. Δεν του έδωσε αδειοδότηση, που σημαίνει ότι η πρόκριση στην Ευρώπη είναι άνευ αντικειμένου ακόμα κι αν η ομάδα το αξίζει αγωνιστικά.

Φέτος ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου είναι τακτοποιημένος στα οικονομικά του; Όχι, βέβαια. Έκανε κάποια “αριθμητικά” και οικονομικίστικα τερτίπια που αφορούσαν μέχρι την περίοδο 31 Δεκεμβρίου 2013, όμως ακόμα είναι ανοικτός.

Και ο Αλαφούζος, στην απόγνωσή του ο άνθρωπος, έκανε τη γκέλα. Προσπάθησε να επικοινωνήσει “εξωδίκως” με την ΟΥΕΦΑ και, τελικά, κατάφερε να βρει κάποιον αξιωματούχο της στο τηλέφωνο. “Τι συμβαίνει, μίστερ πρέζιντεντ of Panathinaikos;”.

-Ήθελα να σας πληροφορήσω ότι έχουμε κάνει ένα εκπληκτικό σχέδιο βιωσιμότητας της ΠΑΕ...

Κάτι τέτοιο θα το πει στην τρόικα ο Σαμαράς, όπως με τέτοιο παραμύθι ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να πείσει τον Σόιμπλε. Με την ΟΥΕΦΑ δεν μιλάς σαν ΠΑΕ! Αν θες κάτι απευθύνεσαι στην ΕΠΟ. Και δείχνεις τα χαρτιά σου, δηλαδή αν είσαι οκέυ, όχι ότι ΘΑ γίνεις οκέυ μετά από ένα άλφα τέρμινο, δύο ή, επτά χρόνια.

Η ΕΠΟ, είπανε στον Αλαφούζο, είναι το τοπικό θεσμοθετημένο όργανο και αποφασίζει με ντομέστικ μπούκλετ, άρα τραβάτε να παραδώσετε το φάκελλο σας στην ομοσπονδία.

Πήρες πρέφα; There are no stories. Δεν υπάρχουν αυτά ότι μας κυνηγάει η ΕΠΟ, ότι η ΕΠΟ ελέγχεται από τον Μαρινάκη. Υπάρχει το Yes και το Νο, δηλαδή μια ΠΑΕ απαντά Ναι, Όχι σ' ό, τι απαιτεί το τοπικό σύστημα ελέγχου προκειμένου μια ΠΑΕ να τύχει αδειοδότησης.

Το ότι ο Τουμαζάτος σύνταξε ένα πρόγραμμα βιωσιμότητας δεν λέει τίποτα. Λέει αν ο τάδε και ο δείνα παίκτης έχουν πληρωθεί. Yes or No.

Ο Παναθηναϊκός τι κάνει για να πείσει ότι δικαιούται αδειοδότηση; Θορυβεί! Γεμίζει τον αέρα με ρεπορτάζ αντικειμενικά, σύμφωνα με τα οποία υπάρχουν πλάνα, πυλώνες, άξονες κι άλλα τέτοια αφηρημένα. Όταν, όμως, έρθει η στιγμή της απόφασης θα παίξει ένα μότο: Yes or No. Έκανες αυτά που σου λείπανε πέρυσι, yes or no.

Διαβάστε ακόμα:

Από το ίδιο καζάνι όχι καλύτερο πιλάφι