Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ

Πηγή: INTIME
 

Θα βγάλω βαρειά κουβέντα. Ασήκωτη. Και όποιος την αντέξει. Στο φινάλε Καθαρά Δευτέρα είναι σήμερα και περισσότερο από κάθε άλλη μέρα επιβάλλεται να λέμε καθαρές, παστρικές κουβέντες.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, ρε. Τα είπα όλα. Ο ΠΑΟΚ που παρακολουθώ 45 χρόνια, σαν επαγγελματίας, είναι αυτός ο ίδιος και σήμερα. Όποιος δεν συμφωνεί μ’ αυτήν την αξονική εκτίμηση έχει άγρια μεσάνυχτα. Δεν βλέπει μπροστά του.

Δυστυχώς. Ο ΠΑΟΚ δεν έγινε Ολυμπιακός. Δεν έφθασε στο ύψος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια.

Και φταίει ο Στέφενς; Ένας περαστικός. Βεβαίως φταίει ο Στέφενς. Το πρόβλημα, όμως, του ΠΑΟΚ δεν είναι ο Στέφενς. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι ο Σαββίδης, ο Ζαγοράκης, ο Γούμενος, ο Μπατατούδης. Όλοι αυτοί ήταν υπηρέτες μιας νοσηρής διαχρονικής κατάστασης που αποτελεί καθεστώς στον ΠΑΟΚ. Όποιος καταλαβαίνει.

Ερώτημα. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει πράγματι το όραμα και τη βούληση να σκοτώσει το θεριό που μια ζωή έχει σφίξει με τα βρώμικα χέρια του το λαιμό του ΠΑΟΚ. Να το απελευθερώσει.

Διαβάστε ακόμα:

Το φιάσκο του ΠΑΟΚ με Στέφενς