ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ

Πηγή: INTIME
 

Για να μη ξεχνιόμαστε. Με 14 προπονητές είχε μιλήσει ο ΠΑΟΚ για να καταλήξει στον Χουμπ Στέφενς. Στο φιάσκο Στέφενς, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η απόλυτη αποτυχία. Και δεν θα παραμυθιαστώ απ' όσα λέει ο Ολλανδός. Δικαιολογίες.

Αυτό θέλει ο ΠΑΟΚ, ρε; Να δικαιολογεί για την γκραν σουξέ αποτυχία ο Στέφενς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες, τους πάντες όλους.

Και, βέβαια, τον εαυτό του. Ρε, πλάκα κάνουμε; Δεν φταίει κανένας. Δεν υπάρχουν ευθύνες. Και ο Ολυμπιακός δεν κτυπιέται.

Αυτό είναι το συμπέρασμα από την “απολογία” του Ολλανδού προπονητή. Και χάρη τους έκανε στους παοκτσήδες. Θα μπορούσε να μην πει τίποτα. Όπως να κατηγορήσει τη γειτονιά που έμενε στη Θεσσαλονίκη, το σούπερμάρκετ που ψώνιζε, τα ουζάδικα, τα σκυλάδικα, τα σπίτια με μπουντουάρ, τα σινεμά τα καλοκαιρινά, τα στέκια τα χειμερινά, την απουσία καλού φωτισμού στην παραλία, τα κεμπαμπτζήδικα, τα μασατζήδικα, τα ουρητήρια στην Τούμπα.

Κύριος ο Στέφενς, όμως. Φεύγω σα φίλος και όποτε με χρειάστείτε το τηλέφωνο μου το γνωρίζετε.

Ξαναθυμίζω. Με 14 μίλησε ο ΠΑΟΚ πριν καταλήξει στο λαχείο. Δηλαδή; Είναι μια δουλειά κι αυτή. Να ξέρεις ποιον θέλεις. Και πού θα τον βρεις.

Με πόσους; Ρωτάω με πόσους προπονητές θα μιλήσει σ' αυτή τη δόση ο ΠΑΟΚ, ο υπεύθυνος της ΠΑΕ γι' αυτή την αποστολή, προκειμένουν να ρεφάρουν τη ζημιά του Στέφενς.

Διαβάστε ακόμα:

Είμαι ΠΑΟΚ, όχι κηδειόχαρτο