Η ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΙΓΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Ο Κάκος δεν την είδε τη μπουνιά του Αργεντίνου μποξέρ του ΠΑΟΚ στον Εντιγκα του Ολυμπιακού. Αυτό είναι δεδομένο. Και επίσης, λέει ο αποδυτηριάκιας, ότι το κοράκι δεν απέφυγε σκόπιμα να την «πιάσει» με το μάτι του τη γροθιά, ώστε να υποχρεωθεί να αποβάλλει τον αμυντικό των γηπεδούχων.

Κατ’ αρχήν να λαμβάνουμε υπ’ όψιν ότι ο Κερκυραίος διαιτητής δεν είναι ο τύπος που θα εκτεθεί σε τέτοιο βαθμό. Να κάνει το κορόιδο σε μια τόσο ξεφωνημένη φάση, η οποία λόγω πείρας, ήταν αντιληπτό πως θα έπαιζε δυνατά στα μήντια. Τότε, τι συνέβη;

Εκείνη τη στιγμή ήταν να κτυπηθεί το κόρνερ και υπήρχε μια άλλη αψιμαχία παικτών που κέρδισε την προσοχή του Κάκου. Να το προχωρήσουμε, όμως.

Ο βοηθός από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Καραϊσαρίδης από την Πιερία, μπούκαρε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όταν έγινε η συμπλοκή και στα μουλωχτά, όταν ήταν εκτός ορατότητας του διαιτητή, ο Ινσαουράλδε έστειλε το κροσέ του. Και για να «χωρίσει»  τους παίκτες και μετά «κάτι» να πει στον Κάκο. Ο οποίος Κάκος στη συνέχεια με την παλάμη στο μικροφωνάκι κάτι λέει μέσω της ενδοσυννενόησης.

Αν ο Κάκος έδειχνε την κόκκινη, όπως όφειλε, στον Αργεντίνο, για να ρεφάρει στη συνέχεια τις εντυπώσεις απέναντι στην καφρίλα της εξέδρας θα έβρισκε την ευκαιρία. Κάποιος άλλος διαιτητής στη θέση του Κάκου, με το τίποτα θα έδειχνε την κόκκινη σ’ έναν από τους Σαλίνο, Μανωλά, Αβραάμ, οι οποίοι ήταν ήδη χρεωμένοι με κίτρινη.

Διαβάστε ακόμα:

Ο αναρχοαυτόνομος Τάσος Κάκος