ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Η ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ

Πηγή: INTIME
 

Σκασμένος μου φαίνεται ο Ολυμπιακός κι ας έλεγε ο Μίτσελ ότι ο Χολέμπας έκανε κούρσα 80 μέτρων στα τελειώματα του αγώνα, για να δικαιολογήσει την επαρκή φυσική κατάσταση της ομάδας. Θα μου πεις ανύπαρκτος είναι και ο ΠΑΟΚ. Δεν θα διαφωνήσω.

Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει κανονικό προπονητή. Χωρίς παρεξήγηση κύριε Γεωργιάδη, αλλά δεν είστε προπονητής βεληνεκούς ΠΑΟΚ. Μπορεί να γίνετε στο μέλλον. τώρα όμως δεν είστε. Πειθαρχία σε αυτά τα ατίθασα παιδιά δεν έχετε καταφέρει να επιβάλλετε και από τακτική αχταρμάς. Το είδαμε στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Για τον Ολυμπιακό ξεκινήσαμε την κουβέντα, όμως. Εγώ, βλέπω μια ομάδα που είναι πολύ λιγότερη από αυτή των προηγούμενων μηνών. Ενας ωραίος μπαλαδόρος, αλητόφατσα ο Τσόρι και λίγα πράγματα παρά πέρα. Η έλλειψη φορ περιοχής είναι πλέον εμφανής, όταν η ομάδα δεν έχει τα πόδια και το καθαρό μυαλό να βγάλει ποικιλία στο παιχνίδι της.

Ο Μίτσελ δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και αρχίζει να εκνευρίζεται. Με ερωτήσεις δημοσιογράφων και με παίκτες. Είχε ρίξει και τη σπόντα του για τη διοίκηση για όσους θυμούνται. Ποια ήταν αυτή; Οταν έβαλε τον Βέργο στο Μάντσεστερ ως αλλαγή. Ξεκάθαρο μήνυμα: «Αυτούς έχω, με αυτούς παίζω».

Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Και οι δυο είναι χειρότεροι από αυτό που θα μπορούσαν να είναι. Σε ένα παιχνίδι, όμως, στην Τούμπα όλα παίζονται. Με λουλούδια ή με κράνος, όπως έλεγε κι ο Μίτσελ.

Διαβάστε ακόμα:

Κι όμως το κοράκι έπαιξε ΠΑΟΚ