ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πηγή: INTIME
 

Αλλάζουν τα κόζα στα play-off μετά την καμπάνα στον ΠΑΟΚ. Δεν ξαναπαίζει στο γήπεδό του, λέμε για τα παιχνίδα με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Ας αφήσουμε τον ΠΑΟΚ που μπήκε σε περιπέτειες που για να αντιμετωπιστούν χρειάζεται η κατάλληλη ατμόσφαιρα στην ομάδα και ένα φρόνημα άγνωστο στην Τούμπα.

Ποια ελληνική ομάδα από τις τρεις των πλαίη-οφ, μέσα και η τέταρτη, ο ΠΑΟΚ, είναι ικανή να πάει ταμείο; Να ξέρουμε τι λέμε. Αυτή που θα πρωτεύσει στα πλαίη-οφ δεν πιάνει θέση στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ. Το ταμείο, που λέμε. Που σε περιμένουν στην είσοδο και πριν σε παραλάβει ο ταξιθέτης έχεις ήδη εισπράξει το χοντρό πακέτο.

Θηρία περιμένουν τον Παναθηναϊκό ή, όποια άλλη από τις τρεις προκριθεί πρώτη για να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ. Και λες, για να επιστρέψουμε στον ΠΑΟΚ, ποιο θα ήταν το καλύτερό του; Το λιγώτερο χειρώτερό του, δηλαδή. Η αφαίρεση των βαθμών από τα play-off, σύμφωνα με την ποινή ή, να ίσχυε τιμωρία στη βαθμολογία του προσεχούς πρωταθλήματος.

Αν ήμουν ΠΑΟΚ, όχι οπαδός αλλά υπεύθυνος στην ΠΑΕ, εκεί που πήγε η δουλειά θα μου ήταν αδιάφορο από πού θα μου αφαιρούσαν βαθμούς και κομμάτια από το δέρμα μου. Άλλο θα με απασχολούσε. Να αλλάξω μυαλά. Και τα μυαλά από τα κάγκελα θα τα κατέβαζα στο γραφείο, για να σχεδιάσω τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος. Να ξεχάσω τον ΠΑΟΚ του χθες, του σήμερα.

Διαβάστε ακόμα:

Η πονηρή συμμορία του πρωταθλήματος