Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ... ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Δεν είναι σωστό να μιλάμε για ποδόσφαιρο με λογική αντιποδοσφαιρική. Να πούμε, δηλαδή, ότι η ήττα 2-1 είναι άδικο αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό. Ότι δεν άξιζε ο κυπελλούχος Ελλάδος να αποκλειστεί απ' αυτή την Σταντάρ Λιέγης. Η σοβαρή κουβέντα είναι ότι στη μπάλλα δεν υπάρχει αδικία.

Καμμία σημασία αν στα 90' κρατάει τη μπάλλα περισσότερο η μία ομάδα. Αν κερδίζει περισσότερα κόρνερ, αν χάνει ευκαιρίες. Τι έγινε στη ρεβάνς της Λεωφόρου; Η βέλγικη ομάδα είχε ένα παίκτη που έκανε δύο προσωπικά γκολ. Υπέροχα γκολ. Τσίμπησε τη μπάλλα στο 1-1 και πλάσαρε τον Κοτσώλη. Και στο 2-1, όπως λένε, “φώλιασε” το γκολ.

Όπως τα πουλιά ψάχνουν τρύπες, να φτιάξουν τη φωλιά τους, έτσι και ο αραπάκος την έστειλε στη “φωλιά” των δοκαριών. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε, όπως και στο πρώτο ματς, παρ' ό, τι βρήκε τις ευκαιρίες να σκοράρει. Το 1-0 το “έδωσε” η αξιοθρήνητη άμυνα της Σταντάρ.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός, ακριβώς επειδή ήταν ανέτοιμος, ιδιαίτερα αμυντικά, έχασε κάθε ελπίδα να προκριθεί στο τσάμπιονς ληγκ. Ο κίνδυνος παραμένει, να αποκλειστεί και από το γιουρόπα και να παίξει μονάχα στο... κύπελλο Ελλάδος, αν δεν φτιάξει την εικόνα του, όπως την περασμένη σαιζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Στην κηδεία ΠΑΟ δεν φταίει μόνο η γκίνια