O SPECIAL ONE SCOUT ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Αποκάλυψη αποδυτηριάκια. Σαν καλός μάνατζερ ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει συνειδητοποιήσει ότι το άπαν στη διοίκηση των επιχειρήσεων είναι η άριστη επιλογή των κατάλληλων συνεργατών. Ό, τι και να κάνει κάποιος όλο και κάπου θα χάνει στροφές η ομάδα από μία αδυναμία κάποιου του σταφ, του επιτελείου.

Ποιος ο στόχος του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό; Ποιος άλλος από το να ξεχωρίζει αγωνιστικά η ομάδα αλλά και να λειτουργεί επικοινωνιακά. Βασικό κι αυτό. Να απασχολεί θετικά τη δημοσιότητα, έτσι ή, αλλοιώς. Η περίπτωση της Ισπανίδας Μάρτα έγραψε στα ελληνικά μήντια και οδηγεί!

Ο Αφελάι επελέγη τελικά όχι γιατί είναι παικταράς, αλλά διότι η σύζυγός του, η σύντροφός του είναι γκομενάρα. Εγγυημένο. Η Μάρτα έχει κιόλας ανταγωνισμό, και στο λιμάνι είναι σίγουροι πως νικήτρια θα αναδειχθεί η Αντζελίνα Ζολύ της Ολλανδίας, τουτέστιν η κυρία του Αφελάι.

Όνομα ο νέος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με παρουσία στην Μπαρτσελώνα, όμως κακά τα ψέματα η κυρία του είναι περισσότερο διάσημη. Οι μετοχές της σήμερα σα μοντέλο είναι πολύ πιο υψηλά απ' εκείνες της Σκλεναρίκοβα, άλλοτε συζύγου του Καρεμπαί.

Ο Μαρινάκης, λοιπόν, όταν διαπίστωσε ότι το όνομα “Ολυμπιακός” έπαιζε και εκτός αθλητικού τύπου λόγω Μάρτας, της συζύγου του τερματοφύλακα, προσέλαβε έναν σπέσιαλ scout, προκειμένου να υποδεικνύει παίκτες με μπάνικη γυναίκα.

Διαβάστε ακόμα:

Το πρώτο δικηγορικό γραφείο στον κόσμο