ΡΟΜΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Πηγή: INTIME
 

Μετά τον Τοροσίδη, που προέρχεται από τον Ολυμπιακό, η Ρόμα πήρε έναν ακόμα αμυντικό από τον πρωταθλητή, τον Μανωλά. Και καπάκι και τρίτο, επίσης αμυντικό, πάλι από τον Ολυμπιακό, τον Χολέμπα.

Υπάρχουν κανόνες όταν ψωνίζεις. Η δουλειά για την ιταλική ομάδα είχε ξεκινήσει με τον Τραϊανό Δέλλα, έναν ακόμα Έλληνα διεθνή αμυντικό. Η προηγούμενη καλή αγορά όταν αποδειχθεί επιτυχής σε υποχρεώνει να λαμβάνεις υπ’ όψιν σου την ίδια βιτρίνα του μαγαζιού.

Πουλάει με 30 τον Μαροκινό στην Μπάγερν η Ρόμα και στη θέση του με το μισό πακέτο βολεύεται με τον Μανωλά, ο οποίος εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος. Σχεδόν ανέτοιμος ήταν, αλλά έπεισε τον προπονητή του, «Βάλε με και δεν θα χάσεις». Η Ρόμα πήρε 2-0 την Φιορεντίνα.

Μόνο που πρέπει να προσέξει κάποια ψιλοπράγματα εκτός γηπέδου ο Κωστάκης ο Μανωλάς. Όσο πιο αγαπημένος είναι κάποιος στον κόσμο, τόσο πιο προσεκτικός οφείλει να είναι στη συμπεριφορά του, στο τι λέει, στο τι κάνει. Και να ξεχάσει τη λέξη «Εγώ», «Ίο» στη δεύτερη ποδοσφαιρική του πατρίδα.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν γίνεται ορκομωσία χωρίς τον Μήτρογλου