ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΡΑΝΙΕΡΙ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Πηγή: Intime
 

Γιατί ο Ρανιέρι άφησε 90 λεπτά τον νεκρό Μήτρογλου; Σύμφωνοι, αυτό κάνει μπαμ. Γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Κλάους που έχει παιχνίδια στα πόδια του και επέμεινε στον Μήτρογλου που εδώ και 8 μήνες είναι εκτός κόλπου. Η απάντηση είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις τι έχει στο μυαλό του ο προπονητής.

Άσε τι λέει ο ίδιος ο Ρανιέρι. Σιγά, τώρα, που περιμένεις ό,τι σκέπτεται, ό,τι περίμενε να του βγει, να στο πει. Όχι, βέβαια. Θα σου πει εκ των υστέρων αυτό που τον βολεύει, όπως το βολεύει, προκειμένου να δικαιολογηθεί.

Δεν μιλάμε για τον Ρανιέρι, μιλάμε για τους προπονητές γενικώς. Επί του συγκεκριμένου θέματος έχω άποψη. Γιατί δεν αντικατέστησε τον Μήτρογλου με τον Αθανασιάδη. Δεν κρίνεται ο Ρανιέρι από το πρώτο ματς. Αυτή είναι η άποψη μου. Και δεν θα λάβω υπ’ όψιν μου τις δηλώσεις του. Είπαμε. Τότε θα είναι σα να λαμβάνω υπ’ όψιν μου όχι το τι έκανε, αλλά το τι λέει ο προπονητής.

Παρακάτω. Καλώς έβαλε τον Μάνταλο πίσω από τον Μήτρογλου και έφτιαξε στον άξονα σχήμα με τα δυο αμυντικά χαφ, Σάμαρη και Ταχτσίδη, που όφειλαν όχι μόνο να λειτουργούν ανασχετικά, αλλά αν χρειαστεί ο ένας από τους δυο και να μπουκάρει. Μη τα βάζουν όλοι με τον Μήτρογλου, όταν για να σκοτώσει αυτός χρειάζεται πυρομαχικά που δεν τον προμήθευαν από πίσω.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό που δεν έχει μάθει η εθνική ομάδας