ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Πηγή: Intime
 

Να αποκλείσει από το γιουρόπα λγηκ την Εστορίλ η ΟΥΕΦΑ. Για ποιο λόγο; Επειδή κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Έλα, μιλάμε σοβαρά. Δεν έχει λόγο ύπαρξης μια ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση όταν παίζει σε άδειο γήπεδο. Πάρα πολύ σοβαρά μιλάμε.

Μαγαζί είμαι, κύριε. Μπίζνες κάνω. Δεν σε θέλω για πελάτη όταν είσαι άφραγκος. Όταν δεν έχεις να προσθέσεις κάτι στο έργο. Άσε ότι ο άλλος, ο θεατής, όπως άλλωστε και ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής, του τη σπάει να βλέπει άδειο γήπεδο, να παίζει σε άδειο γήπεδο.

Αν όλες, έστω οι μισές ομάδες μπαίνουν στο γιουρόπα, στο τσάμπιονς ληγκ, χωρίς τους οπαδούς τους, τότε επιτόπου θα το κλείσουμε το μαγαζί. Θα κατεβάσουμε τα ρολά. Γιατί ο άλλος να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα; Γιατί να γίνει χορηγός της διοργάνωσης; Αφού τα παιχνίδια δεν τα βλέπει κανείς.

Γι' αυτό σου λέω. Κάνουμε μπίζνες, όχι εκλογές, όπου όλοι έχουν δικαίωμα ψήφου. Αυτό που έγινε στο παιχνίδι Εστορίλ-Παναθηναϊκού 2-0 είναι από τα άγραφα. Ούτε μια χούφτα θεατές. Ξεραϊλα σκέτη στα τσιμέντα.

Το τσάμπιονς ληγκ και το γιούροπα ληγκ, να το καταλάβουμε, είναι ένας συνεταιρισμός. Οι ομάδες συνεισφέρουν στη μπίζνα που διοργανώνει η ΟΥΕΦΑ και αφού αυτή κρατήσει τα δικά της μοιράζει τα κέρδη στις ομάδες.

Η Εστορίλ και η κάθε ομάδα που δεν έχει να συνεισφέρει γιατί να δικαιούται κέρδος; Out! Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας να βγεις δεν σε θέλω στο μαγαζί.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ανέβηκε στο αεροπλάνο ο Παναθηναϊκός