ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ ΤΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο. Μήπως αποκλειστεί και από το πρωτάθλημα το πιθανότερο.

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο διότι δεν κέρδισε την Κέρκυρα. Μη λησμονούμε ότι ο πρωτοπόρος, ακόμα, του πρωταθλήματος είχε ηττηθεί και από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πιάσαμε ψαχνό.

Όποτε κάνει ροταίησιον ο ΠΑΟΚ πέφτει στο λάκο με τα κωλοδάκτυλα. Είτε για να ξεκουράσει παίκτες ο Αναστασιάδης, είτε για να δώσει ευκαιρίες στους “πιτσιρικάδες”, η ομάδα τρώει χώμα με κοπριές μαζύ. Γιατί; Επειδή τα αετόπουλα, τα δικεφαλόπουλα, τα φυντάνια ντε, κάτι Σαββίδηδες, Κωνσταντινίδηδες, Ποτζίδηδες, Ποτζόγλου και σία δεν ανταποκρίνονται. Μόνο κάποιος Τσάνδαρης έχει δείξει κάτι, όχι ότι είναι μονάδα για ομάδα σκληρού πρωταθλητισμού.

Τι χαμπάρια, μάστορα, στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ; Να κάνουμε ταμείο. Ο Ολυμπιακός σέρνεται. Να, γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στη βαθμολογία. Επειδή ο πρωταθλητής βρίσκεται σε κατάσταση παράλυσης.

Αυτός, όμως, ο Ολυμπιακός, επειδή είναι Ολυμπιακός και δεν είναι ΠΑΟΚ, πιθανότατα να το ξαναπάρει. Ο δε ΠΑΟΚ, επειδή είναι ΠΑΟΚ κι όχι Ολυμπιακός, έτσι όπως είναι σήμερα, αγωνιστικά και ηθικά, δεν αντέχει να κρατηθεί στην πρωτοπορία.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Περέιρα ξέρει τι εστί Ολυμπιακός;