ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ Η ΑΕΚ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

πηγή: Intime
 

Ο αποδυτηριάκιας είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Άρα, δεν αμολάει ποδοσφαιρικές μαλακίες. Συμπεράσματα με βάση ένα παιχνίδι. Ότι η ΑΕΚ είναι στο σωστό δρόμο μετά την εντυπωσιακή της νίκη επί του Ατρόμητου με 3-0.

Ομάδα Β' εθνικής η ΑΕΚ ενώ ο Ατρόμητος δικαιολογημένα και φέτος έχει στόχο να μπει στην τετράδα των play-off. Μη λησμονούμε ότι η ΑΕΚ στο τελευταίο της παιχνίδι στη σούπερ λίγκα είχε ηττηθεί από τον Ατρόμητο και μετά από εκείνο το αποτέλεσμα καταδικάστηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία της σε υποβιβασμό.

Πέραν, όμως, από τις καλές εντυπώσεις το ένα ματς, όσο κι αν επιφέρει τον αποκλεισμό αντιπάλου ανώτερης κατηγορίας, είναι ένα ματς. Τις εξετάσεις η ΑΕΚ θα τις δώσει από τον προσεχή Σεπτέμβρη, όχι όσο ακόμα είναι ομάδα Β' εθνικής.

Δεν είναι έκπληξη η ΑΕΚ με την επιστροφή της στο μεγάλο πρωτάθλημα να κτυπήσει κατ' ευθείαν την κούπα. Καμμία έκπληξη. ΑΕΚ είναι. Και αυτό, υποτίθεται, είχε στόχο στην “προετοιμασία” της στην Γ' και στην Β' εθνική.

Θα παίξει πρωταγωνιστικά η ΑΕΚ την περίοδο 2015-16; Δεν το ξέρεις. Ακόμα κι αν αποκλείσει στο κύπελλο, όχι τον Ατρόμητο, αλλά και τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Ρίσκο οι μεταγραφές για ΠΑΟΚ