ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Κακή εμφάνιση από τους παίκτες, χειρότερη από τους διοικούντες. Τι άκαιρη ανακοίνωση για τη διαιτησία ήταν αυτή που βγήκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τη στιγμή που ο Αγγελος Αναστασιάδης ήταν μπαρούτι με την εμφάνιση της ομάδας και το εξέφραζε δημοσίως.

Το κοράκι έκανε λάθη, όμως τα παλληκάρια του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν. Και τρία πέναλτυ να τους έδινε θα έχαναν το ματς από τον Αστέρα. Δεν βγάζεις, λοιπόν, ανακοίνωση την ώρα που ο προπονητής σου και οι παίκτες σου κάνουν δημοσίως την αυτοκριτική τους.

Γιατί το κάνεις, λοιπόν; Να στο πω κι αυτό. Για να καλύψεις τον κώλο σου! Γιατί, αισθάνεσαι ότι θα έπρεπε να έχεις ενισχύσει την ομάδα και δεν το έχεις κάνει. Επρεπε ως οργανισμός να έχεις διαγνώσει ότι αυτό που προέκυψε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος δεν είναι η πραγματική εικόνα. Ο ΠΑΟΚ υπερέβη εαυτόν και ο γάβρος υποβίβασε εαυτόν. Δεν θα μπορούσε να πάει έτσι η δουλειά μέχρι το τέλος.

Γι` αυτό σου λέω. Οι διάφοροι άχρηστοι κρύβονται πίσω από το γνωστό κόλπο. Αν ζορίσουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα θα κρυφτούν και πίσω από τον Αναστασιάδη. Θα μετατοπίσουν όλες τις ευθύνες τους στον προπονητή. Ομως, όπως σε κάθε εταιρία για τα καλά και κυρίως τα κακά ευθύνεται πρώτα απ' όλους η διοίκηση.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς φτερά τα αετόπουλα του ΠΑΟΚ