ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

πηγή: Intime
 

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε θέση να κατακτήσει το πρωτάθλημα; Όχι, δεν είναι. Η διαφορά που έχει από τον Ολυμπιακό δεν είναι το πρόβλημα. Η καλή ομάδα, όπως πολύ καλή ομάδα είναι ο Αστέρας, σ' ένα γύρο πρωταθλήματος καλύπτει τέτοια διαφορά και μεγαλύτερη. Ο Αστέρας, όμως, δεν είναι μέγεθος. Γι' αυτό παρά τις δυνατότητές του ούτε καν μπορεί να ελπίζει στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Δυστυχώς. Στο ποδόσφαιρο, κι όχι μόνον σ' αυτό, κάποια πράγματα παίζουν τον αρνητικό τους ρόλο. Ο Αστέρας έχει μικρό βάρος. Μικρό σήμα. Φανέλλα που δεν είναι βαρειά, όπως αυτή του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Αστέρας θα κερδίσει τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, ακόμα και εκτός έδρας, όμως πρωτάθλημα δεν θα πάρει. Επειδή είναι Αστέρας, όχι ομάδα με βαρβάτη προϊστορία.

Αποδυτηριάκιας μιλάει. Ποιο πρωτάθλημα Ελλάδος; Ο Αστέρας έχει το δικό του πρωτάθλημα. Αυτό πρώτα να κατακτήσει. Και μετά να βάλει πλώρη για άλλα. Ποιο είναι το δικό του πρωτάθλημα του Αστέρα; Να διπλασιάσει τον κόσμο του. Να τον τριπλασιάσει. Αυτό είναι το πρώτο στοίχημά του.

Διαβάστε ακόμα:

Το φάντασμα της όπερας στην Τρίπολη