ΤΖΙΧΑΝΤ, «ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Το έμαθα από πιτσιρίκι. Κι αυτά που έχουν την πολύ μεγάλη σημασία τους, όταν τα πρωτοακούσεις τα συγκρατείς σ' όλη τη ζωή σου. “Όταν τραβήξεις το σπαθί από το θηκάρι δεν ξαναμπαίνει στη θέση του αν δεν έχει ματώσει”. Έτσι είναι.

Είσαι αστείος. Της πλάκας άτομο. Δεν θα σε πάρει κανένας στα σοβαρά όταν τραβήξεις το ξίφος σου κι ενώ ο αντίπαλος δεν κάνει πίσω, δεν σταματά να σε προκαλεί, εσύ χωρίς να τον σκοτώσεις, έστω χωρίς να παλαίψεις με τον καριόλη, ξαναβάλεις στη θήκη, χωρίς ούτε μια σταγόνα αίματος από τον εχθρό, το γιαταγάνι σου. Έλα! Μπουρμπουλήθρας είσαι.

“Θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει η κατάσταση στην ΕΠΟ” απείλησε ο ΠΑΟΚ. Ώπα, ρε! Τζιχαντιστής ο ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε πια, δίχως επιστροφή, το τζιχάντ. Τον “ιερό πόλεμο”.

Πρώτος το είπε πριν από 25 χρόνια ο Σαντάμ Χουσεϊν. Καλώ όλους τους Άραβες, όλα τα αδέλφια του Ισλάμ, σε τζιχάντ, σε “ιερό πόλεμο” κατά της πουτάνας Αμερικής. Έφαγε το κεφάλι του ο Χίτλερ του Ιράκ, όμως ούτε στιγμή έκανε πίσω.

Η κατάσταση στην ΕΠΟ δεν αλλάζει. Άρα; Ο ΠΑΟΚ θα φύγει από το πρωτάθλημα, όπως απείλησε ή, θα το ρίξει στην τρελλή.

Λυπηρόν. Απογοητευτικόν. Να καταντά γραφικός ο ΠΑΟΚ. Τι είπε; “Περιμένουμε από την ΕΠΟ να κάνει το πρώτο βήμα για αυτοκάθαρση”. Αυτό δεν είναι τζιχάντ, είναι γελοιότητα. Μα, στην ΕΠΟ δεν θεωρούν ότι είναι βρώμικοι, νομίζουν ότι κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και δεν δέχονται τις κατηγορίες του ΠΑΟΚ. Πώς, λοιπόν, θα κάνουν... αυτοκάθαρση;

Δεν έχει άλλο δρόμο ο ΠΑΟΚ από το να φύγει από το πρωτάθλημα. Για να μην τον πάρουν στο ψιλό.

Διαβάστε ακόμα:

Το διαχρονικό και άλυτο πρόβλημα του ΠΑΟΚ