ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Ο διαιτητής, όπως ο καθένας που ασχολείται καριερίστικα στον οποιονδήποτε χώρο, πολύ περισσότερο όταν έχει προσόντα, είναι ανθρώπινο να φιλοδοξεί να φθάσει στην κορυφή. Όσο γίνεται πιο υψηλά. Σήμερα τα κοράκια θέλουν δεν θέλουν σφυρίζουν γνωρίζοντας ότι στο πρωτάθλημα κυκλοφορούν κάτω από τη σκιά του Ολυμπιακού.

Ο Ιωαννίδης που έπαιξε Βέροια-Ολυμπιακός δεν έχει γίνει διεθνής ακόμα. Του αξίζει να γίνει. Το τελευταίο που σκέπτεται είναι να χάσει το τραίνο. Να συμβεί κάτι απρόοπτο, απρόσμενο, που θα του στοιχίσει την πρόωρη αποπομπή του από τον πίνακα. Και να κάνει τον κύκλο του στη διαιτησία πριν πάρει το σήμα της FIFA.

Του Συνδέσμου Πειραιά ήταν ο μόνιμος κάτοικος Σπετσών Ιωαννίδης. Ήδη είχε καθυστερήσει η πρόωθησή του στο μεγάλο πρωτάθλημα. “Πνιγότανε” στον Πειραιά, γι' αυτό έκανε μεταγραφή απέναντι από το νησί του, στο Άργος.

Δεν είναι μόνον ο Ιωαννίδης που φλερτάρει άγρια το σήμα του διεθνούς διαιτητή. Και ο Βοσκάκης, Πειραιώτης είναι, στη Νίκαια γεννήθηκε και βρέθηκε στο Σύνδεσμο Ρεθύμνου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο διαιτητής έβαλε φωτιά στη Βέροια