ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Κανένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε στην Τούμπα με απογοητευτική εμφάνιση από τον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει κανονικά και ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο προπονητής ήταν κατηγορηματικός και ξεκάθαρος. “Έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά” είπε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να τα βάλει με τη θέληση της Μαρίας. Ο τίτλος, τελικά, θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ, στη θεούσα τον Αναστασιάδη, όχι στον διάβολο, στον διαβολικό Μαρινάκη. Μην παίζουμε με τα θεία. Μην υποτιμάμε, δηλαδή, τις άγιες δυνάμεις της Θεοτόκου. Τις θαυματουργές της δυνάμεις.

Υπάρχει, όμως, και άλλη ερμηνεία, ρεαλιστική αυτή, όχι ουράνια για τη νέα αποτυχία του ΠΑΟΚ, που τόσο γρήγορα αποκλείστηκε και από το κύπελλο. Η δικαίωση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Μαρινάκη. Η απόλυτη δικαίωση του χοντρού.

“Μου λέτε γιατί δεν κάνω μεταγραφές. Έλα, μωρέ, που χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός για να μη χάσει το πρωτάθλημα απ' αυτόν τον ΠΑΟΚ”. Αυτά έλεγε ο Μαρινάκης όταν ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στην βαθμολογία. “Ποιος ΠΑΟΚ;...”, τόσο απαξιωτικά μιλούσε ο αντιδήμαρχος Πειραιά για τον... διεκδικητή του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός χωρίς τη βοήθεια του Χριστού