Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ

πηγή: Intime
 

Δεν είναι κουβέντα αυτή που είπε ο Αναστασιάδης. “Δεν με στηρίξατε...”. Δεν μιλάνε έτσι τα αφεντικά. Να ξέρουμε τι λέμε. Αφεντικό είναι στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ουδείς άλλος έχει λόγο στα αποδυτήρια. Από κανέναν, ούτε και από τον Ιβάν Σαββίδη ο προπονητής δεν είχε παρέμβαση, για οτιδήποτε αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Τι θα πει “Δεν με στηρίξατε...” απευθυνόμενος τους ποδοσφαιριστές. Έχει νόημα μια τέτοια κουβέντα αν βρέθηκε να είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ γιατί το ζήτησαν οι παίκτες. Δεν πήγαινε καλά η ομάδα, οι παίκτες είπαν στη διοίκηση δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με τον μαλάκα που μας φέρατε, θέλουμε τον Ανασταδιάδη.

Κι ενώ ο παναγιόπληκτος Άγγελος έκανε το κέφι των παικτών να αναλάβει την ομάδα, αυτοί τον πουλήσανε. Ήταν αδιάφοροι, ήταν ασυνεπείς, οπότε δικαιολογημένα ο προπονητής να πει Δεν με στηρίξατε, με προδόσατε, με στείλατε... Τέτοιο σενάριο δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ.

Η απουσία στήριξης χρεώνεται στον Αναστασιάδη, με θύμα τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Ρώσος είναι εκείνος που μπορεί να ισχυριστεί ότι τον “πούλησε” ο προπονητής, ότι δεν του βγήκε η επιλογή Αναστασιάδη.

Ο μεγαλομέτοχος αποφάσισε να αναθέσει την ομάδα στον Αναστασιάδη. Και, μάλιστα, με καθαρά “διαπροσωπική” συμφωνία την οποία αποδέχθηκε ο προπονητής. “Παίρνεις την ομάδα, είσαι εν λευκώ το κουμάντο, και από μένα θα περιμένεις μόνον... λιτότητα”. Αυτή ήταν η εξήγηση του Πόντιου. Πού, λοιπόν, κολλάει αυτό προς τους παίκτες “Δεν με στηρίξατε...”;

Διαβάστε ακόμα:

Ξέρει ο ΠΑΟΚ το game of thrones;