ΣΤΟ ΖΥΓΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Ο ΠΑΟΚ

 

Πάρτε το σα μάθημα και με το συμπάθιο. Αυτά που βλέπεις σήμερα στη βαθμολογία πιθανόν να μην ισχύουν αύριο. Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα από πρώτος και με διαφορά, έναν αέρα
βαθμών από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται ήδη τρίτος και με διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Έτσι που λες. Αύριο να στηθεί διαφορετικό σκηνικό στον πίνακα. Παναιτωλικός και Αστέρας που μειονεκτούν έξι πόντους από τον ΠΑΟΚ, να τον περάσουν. Άνετα. Και σύντομα. Όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα που είναι 4 βαθμούς πίσω από Αστέρα και Παναιτωλικό να τους δείξει την πλάτη του.

Άλλες δέκα αγωνιστικές απομένουν στο πρωτάθλημα. Όλα γίνονται. Διάφορα ανεβοκατεβάσματα. Που σημαίνει ότι σημασία έχει πόσο μετράει μία ομάδα, όχι σε ποια θέση
βρίσκεται σήμερα.

Λέγαμε για τον ΠΑΟΚ. Τον έχει πάρει η κατηφόρα. Αυτό βλέπεις. Αυτό κρίνεις. Μόνον αυτό. Αν δεν έχει ομάδα θα χάσει κι άλλο έδαφος. Αν η ομάδα του αντέχει τότε θα κερδίσει τους πόντους που του αξίζουν.

Το ίδιο και στην ουρά. Βλέπεις τις δυνατότητες της ομάδας, όχι ποια ματσάκια έχει μέσα κι έξω. Μη βιαστείς να καταδικάσεις ομάδες όπως να κρίνεις άλλες ότι εξασφαλίστηκαν αν δεν έχεις την κατάλληλη ζυγαριά που δείχνει πολλά.

Διαβάστε ακόμα:

Καρφί στο φέρετρο του ΠΑΟΚ το 4-0!