ΜΠΡΑΒΟΙ «ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ»

πηγή: Intime
 

Εδώ που τα λέμε έχουν δίκαιο οι ΠΑΕ μ' αυτό το κόλπο «Λέσχες Φιλάθλων» που τους λένε να έχουν την ευθύνη. Από πού κι ως πού; Αν γίνουν π.χ. 50 «Λέσχες» του Ολυμπιακού ή, του Παναθηναϊκού σ' όλη την Ελλάδα με ποιο δικαίωμα, με ποια αρμοδιότητα η ΠΑΕ να απαγορεύει την εγγραφή ενός μέλους;

Και το άλλο. Γιατί να έχει την ευθύνη η ΠΑΕ για επεισόδια που θα γίνουν σ' άλλη πόλη, τέλος πάντων μακρυά από το γήπεδο. Άσε την ΟΥΕΦΑ που είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Έπεσε ένα σύνθημα από την εξέδρα που το χαρακτήρισε ρατσιστικό, την έφαγε την καμπάνα η ΠΑΕ.

«Ναι» στα μέτρα, τα πιο αυστηρά υποχρεώθηκαν να δεχθούν οι ΠΑΕ, όμως αυτό που έχει σημασία είναι άλλο. Πέρα από τις συμφωνίες και τις δεσμεύσεις η ουσία είναι αν αποφασίσουν κάποιοι πρόεδροι ΠΑΕ να συνεχίσουν να κρατάνε μία επαφή και «συνεργασία» με τον υπόκοσμο των οπαδών τους.

Άσε τι λένε μπροστά στις κάμερες μερικοί μερικοί, να τα βάζουν λάβροι ενάντια στη βία. Αυτοί οι ίδιοι το θέλουν ή, σύρονται σε σχέσεις μαφιόζικου τύπου με κατσαπλιάδες και μπράβους της νύχτας που το παίζουν «φίλαθλοι σε δύσκολες αποστολές». Γνωστά πράγματα στους κατοικούντες την ντόπια ποδοσφαιρική Ιερουσαλήμ.

Διαβάστε ακόμα:

Στο χορό του ζαλόγγου κάλεσε τις ΠΑΕ ο Μαρινάκης