ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ... ΜΟΥΣΙ

πηγή: Intime
 

Ο πολιτικός τυχιοδιωκτισμός του συριζαίου υφυπουργού αθλητισμού Κοντονή Σταύρου είναι δεδομένος και μόνον ότι με την ανακοίνωσή του με την οποία κάνει λόγο για απαγόρευση των ελληνικών ΠΑΕ στα κύπελλα Ευρώπης. Για όνομα, ρε. Αυτά τα πράγματα δεν τα λες. Αυτά τα αποφασίζεις. Κι όλοι τα μαθαίνουμε όταν μετά από εκτιμήσεις και αφού έχεις καταλήξει σαν κυβέρνηση στο πως θα πορευθείς, τα γνωστοποιείς.

Ο Κοντονής Σταύρος τι κάνει; Συνεχίζει το show. Το παιχνίδι των εντυπώσεων. ΘΑ κάνω και Θα ράνω. Μιλάμε για την απόλυτη αστειότητα. Για κυβερνητική ανευθυνότητα.

Με την ευκαιρία, να σημειώσω αυτό που παρέλειψε να αναφέρει ο Κοντονής Σταύρος μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί. Ο Μιχαλάκης, λοιπόν, επειδή έχει πάρει πρέφα με ποιον έχει να κάνει ξεκαθάρισε ότι συναντήθηκε... τουριστικά με τον Κοντονή Σταύρο. Ότι, δηλαδή, ήταν μια άτυπη, μάλιστα αυστηρώς άτυπη συνάντηση του προέδρου της ΟΥΕΦΑ με τον Έλληνα υφυπουργό. Που σημαίνει ότι η ΟΥΕΦΑ δεν έχει καμμία σχέση μ' αυτά που ανακοίνωσε ο Κοντονής Σταύρος.

Σημειώνω ότι η Αγγλία είχε αποφασίσει συγκεκριμένα κι όχι αέρα πατέρα, όχι αποφασίζω και ξεαποφασίζω, ότι τόσα χρόνια αυτοαποκλειόμαστε από την Ευρώπη αφού είχε καταρτιστεί σχεδιασμός πολιτικής παρέμβασης αστυνομίας και δικαιοσύνης για να λοιώσουν τα κρανία των χούλιγκαν. Και το κατάφεραν. Δεν... σκέφθηκαν να αποκλείσουν τις αγγλικές ομάδες για να πουλήσει... μούσι κάποιος Κοντονής Σταύρος.

Διαβάστε ακόμα:

Επιστροφή στη δικτατορία με Κοντονή