ΑΝΤΙΤΖΟΓΑΔΟΡΙΚΟΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Η εθνική ομάδα, λέει, κυνηγάει την Ουγγαρία, να καβατζάρει την τρίτη θέση του ομίλου και έτσι να έχει τύχη πρόκρισης στα τελικά του Ευρω 2016. Γίνεται. Όπως γίνεται η Ελλάδα να περάσει στη βαθμολογία την Ουγγαρία αλλά να τερματίσει πίσω από την Φινλανδία. Στην τέταρτη θέση.

Όλα γίνονται. Μια ομάδα να κερδάει, μια να χάνει συνεχώς. Αυτές οι ομαδίτσες στον όμιλο της εθνικής μας, και η εθνική μας, είναι και μικρές και αναξιόπιστες. Δεν προσφέρονται για τζόγο. Για πλάκα θα τον «πουλήσουν» τον τζογαδόρο.

Τις δύο προσεχείς αγωνιστικές η Ελλάδα εύκολα καλύπτει τη διαφορά των 6 πόντων από την Ουγγαρία. Με νίκες εκτός με Φερόε και εντός με Φινλανδία. Η δε Ουγγαρία δεν είναι έκπληξη να χάσει εκτός από Φινλανδία και εντός από Ρουμανία.

Όλα γίνονται. Στη συνέχεια η Ελλάδα να κερδίσει στο Βουκουρέστι την πρωτοπόρο Ρουμανία και η Ουγγαρία να κάνει μία ακόμα ήττα στην Ιρλανδία.

Όλα γίνονται. Η Ελλάδα να κερδίσει τα Φερόε κι έτσι να... ξεπλύνει τη ντροπή της ήττας στο Καραϊσκάκη. Δεν κατάλαβα. Επειδή έδωσε μία άλλη εικόνα στο Βουκουρέστι , δεν σημαίνει ότι σίγουρα κάτι... άλλαξε.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλλαγή γίνεται στην πολιτική, όχι στην εθνική