Ο ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ ΖΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

πηγή: Intime
 

Δεν νομίζω ότι αυτός ο καλός ανθρωπάκος ο Μαρκαριάν έχει τον τσογλανισμό να ρίχνει σπόντες σε βάρος αλλουνού, μάλιστα του αμέσως προηγούμενου προπονητή της εθνικής. Είπε ο Ουρουγουανός «Κάναμε καλό παιχνίδι, εσείς πρέπει να απαντήσετε γιατί η εθνική με τέσσερις μόνο προπονήσεις αγωνίστηκε καλύτερα».

Λοιπόν. Ποιος έχει να δώσει απάντηση. Εγώ, σου λέει ο Μαρκαριάν, είμαι χθεσινός. Μόλις ανέλαβα και λείπω χρόνια από την Ελλάδα. Εσείς που τρώτε στη μάπα αυτή την εθνική σα δημοσιογράφοι να πείτε γιατί είχε τα χάλια της. Στην ουσία ο καλός ο άνθρωπος σου λέει: «Εσείς πρέπει να κάνετε την έρευνά σας για να δείτε τι έφταιξε».

Δεν υπάρχουν απαντήσεις. Δεν υπήρξαν απαντήσεις για το γεγονός ότι η εθνική σε τέσσερα ματς με ομαδίτσες πήρε μόνον ένα πόντο. Κι έβαλε μόνον ένα γκολ.

Να σου πω εγώ τι συνέβη. Ποια είναι η πραγματικότητα, δηλαδή. Ουσιαστικά πέρασε στο ντούκου η ήττα από τα Φερόε. Απλά διακόπηκε η συνεργασία με τον Ρανιέρι. Τι, όμως, φταίει ουδείς έψαξε. Επειδή παίζει η αδιαφορία. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Δεν υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον για την εθνική, ούτε πραγματικός πόνος και στην πιο ντροπιαστική ήττα.

Έστι είμαστε, ρε, εμείς οι Έλληνες. Τους υπεύθυνους, πολιτικούς, επιχειρηματίες, κάθε παράγοντα της δημόσιας ζωής, δεν τους στήνουμε στον τοίχο. Δεν τους τιμωρούμε, ακόμα κι αν μας πηδάνε. Στα παπάρια μας. Είμαστε άνθρωποι μαλακοί, πες το και μαλάκες.

Διαβάστε ακόμα:

Η αλλαγή γίνεται στην πολιτική όχι στην εθνική