ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Αυτό υπό κανονικές συνθήκες δεν γίνεται. Να παίρνεις το νταμπλ και όλοι να είναι ζοχαδιασμένοι. Να βρίζουν προπονητή και παίκτες. Ποια ομάδα; Μα αυτή που κατακτά πρωτάθλημα και κύπελλο, του λες. Οχι, δεν υπάρχει καμμία ομάδα, σου απαντά.

Είναι σωστός ο παίκτης. Δεν υπάρχει κανένας Ολυμπιακός σε ένα ανύπαρκτο πρωτάθλημα. Με τόση διαφορά στα χρήματα ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να ρίχνει τέσσερα στον ΠΑΣ Γιάννινα με την τρίτη ομάδα. Το ίδιο θα σου έλεγε και ο Σάββας Θεοδωρίδης. Με τρίτη ομάδα κερδίζουμε τα λιμά, με δεύτερη Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και σία.

Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα. Και τη στιγμή που δεν είναι έτσι τα πράγματα, δημιουργείται εκνευρισμός. Ο ...θρύλος λέει, ότι χθες στα Γιάννινα ένας φίλος του ΠΑΣ τράκαρε τον Μαρινάκη και του είπε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα τρία, ήθελα τέσσερα-πέντε σήμερα». Ο ίδιος θρύλος λέει ότι ο πρόεδρος άρπαξε και απάντησε με μπινελίκια. Ακολούθησε ένταση με συμμετοχή της προσωπικής ασφαλείας του προέδρου και τους αστυνομικούς που απώθησαν βίαια τον Γιαννιώτη. Αυτός έβγαλε και κράδαινε την ταυτότητά του που έδειχνε ότι είναι εισαγγελέας. Μπλέξιμο... Ετσι λέει ο θρύλος...

Δεν υπάρχει θρύλος, όταν δεν γίνονται αξιομνημόνευτα πράγματα. Για να γίνουν αυτά πρέπει να υπάρχει και ένα πλαίσιο. Ενα πρωτάθλημα, δυο τρεις δυνατοί αντίπαλοι, μια στοιχειώδης αξιοπιστία, μια κάποια αγωνία. Εγώ, δεν βλέπω τίποτα από αυτά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο καλύτερος παίκτης κόντρα στον Ολυμπιακό