Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Ποιος είναι αυτός ο Ακόστα του ΠΑΣ Γιάννινα; Ο παίκτης που πέτυχε με εγωισμό και τσαμπουκά το τρίτο γκολ και «είπε» στον Ολυμπιακό ότι απόψε ξεχάστε τη νίκη, απόψε χάνετε. Τι θα πει ποιος είναι ο Ακόστα, όταν το παλληκάρι είναι γνωστό στο πρωτάθλημα. Έχει φορέσει κι άλλες φανέλλες της σούπερ λίγκα, εκτός του ΠΑΣ. Πέρα απ' αυτό.

Ο Ακόστα ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΣ. Ο καλύτερος του γηπέδου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρωταγωνιστής και στην άμυνα και στην επίθεση. Το ιδανικό αμορτισέρ! Πίεζε ο Ολυμπιακός, όμως οι κραδασμοί που προκαλούνταν δεν... ενοχλούσαν τον ΠΑΣ διότι υπήρχε αυτός ο Ακόστα. Όχι, βέβαια, μόνον αυτός.

Ο ΠΑΣ άξιζε τη νίκη διότι όλοι οι παίκτες του λειτούργησαν σωστά, διότι αγωνίστηκαν με το ίδιο σκεπτικό. Ο μεν Ολυμπιακός θα κάνει ερωτήσεις, όμως κι εμείς θα δίνουμε απαντήσεις. Ο Ολυμπιακός θα έχει την κατοχή της μπάλλας, όμως εμείς δεν θα τον αφήσουμε να κάνει μονόλογο.

Ρωτάω ποιος είναι αυτός ο Ακόστα, για να αρπάξω την ευκαιρία να σημειώσω το εξής. Παίκτες καλοί, αρκετά καλοί υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ομάδες δεν έχουμε καλές. Ομάδες που είναι δουλεμένες, που έχουν συνέπεια και συνέχεια αγωνιστική. Ομάδες που ξέρουν να αξιοποιούν εργαλεία σαν αυτόν τον Ακόστα όταν τον τοποθετούν στη μηχανή τους.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο Ολυμπιακός τρώει τριάρες