ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

πηγή: Intime
 

Είσαι οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα. Επόμενο είναι να καταχάρηκες τη ποδοσφαιρική βραδυά με την καθαρή νίκη 3-1 επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού. Κι όχι μονάχα τη νίκη. Η ομάδα σου έπαιξε παλληκαρίσια χωρίς ηττοπάθεια. Με αντεπιθέσεις που έφθαναν μέχρι τον τερματοφύλακα του αντιπάλου.

Άξιζε, λοιπόν, τη νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως αξίζει την πρόκρισή του στα πλαίη-οφ. Γιατί, όχι. Εδώ, όμως, το κλείνουμε το βιβλίο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Εδώ σταματάς, δεν γυρίζεις στην επόμενη σελίδα.

Ποια Ευρώπη; Ακόμα κι αν τελικά περάσει στην τετράδα των play-off ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει περίπτωση να βρει ανοικτή την πόρτα για τη συμμετοχή του στο γιουρόπα ληγκ. Δεν πρόκειται να πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ. Επειδή ο ΠΑΣ δεν πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις.

Αυτή είναι η πραγματικότητα του πρωταθλήματος μας. Η Νίκη Βόλου εγκατέλειψε ενωρίς, ο ΟΦΗ δεν άντεξε άλλο, ο Πανιώνιος ούτε καν παρουσίασε φάκελλο για να πάρει αδειοδότηση. Γιατί; Ήταν οι ΠΑΕ αυτές που ήταν, δηλαδή να λειτουργούν με επιπολαιότητα, προχειρότητα και τυχοδιωκτισμό, ήρθε και η οικονομική κρίση κι έδεσε το... γλυκό που είναι τόσο πικρό και δεν το βάζεις στο στόμα.

Διαβάστε ακόμα:

Και ο Ολυμπιακός τρώει τριάρες