ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΛΥΤΕΣ

πηγή: Intime
 

Καθαρά κέρδισε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα, σ' ένα παιχνίδι που ικανοποίησε και για το ρυθμό του, αλλά και διότι είδαμε την «μικρή» ομάδα να κερδίζει με το σπαθί της την «μεγάλη». Πώς έτσι και ο Ολυμπιακός όχι απλά έχασε, αλλά άρπαξε και μία τριάρα;

Είναι τόσο προβλέψιμος ο Ολυμπιακός. Ένα σταυρόλεξο για πολλούς λύτες. Να, όμως, που λίγες ομάδες τολμάνε να προσπαθήσουν, να επιμείνουν να το λύσουν. Αν κοντράρανε τον Ολυμπιακό, ακόμα και μέσα στο Καραϊσκάκη, κι άλλες ομάδες, όπως έκανε ο ΠΑΣ, τότε θα είχανε τύχη.

Έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός όταν αντιμετωπίζει οργανωμένη άμυνα από τη μία και από την άλλη όταν ο αντίπαλος ρισκάρει με επίσης οργανωμένες αντεπιθέσεις, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Δέχθηκε το γκολ ο ΠΑΣ, το σκορ έγινε 2-1, όμως δεν άφησε το παιχνίδι στην τύχη του. Όπως κάτσει. Όπως εξελιχθεί, με τον πρωταθλητή να κυνηγάει την ισοφάριση. Να κατεβάζει τη μπάλλα κυρίως με τα πλάγια μπακ και να αδειάζει τους χώρους του πίσω. Σημειώνω ότι ο... Ντοσεβί έτρεξε να καλύψει τον σκόρερ του 3-1, τον Ακόστα.

Το παιχνίδι δεν το έχασε ο Ολυμπιακός. Θα ήταν άδικο να το πούμε αυτό. Το κέρδισε ο ΠΑΣ με τη θρασύτητά του.

Διαβάστε ακόμα:

Ο καλύτερος παίκτης κόντρα στον Ολυμπιακό